❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 25, 2012

POST 43: Review Hadiah Giveaway Pearlnity First Anniversary


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Bila dah tinggal beberapa orang je kat office, menghabiskan sisa-sisa jam sebelum balik raya ni, so kita up post kat blog la ek...kerja semua dah siap ok...so boleh la ek melayan blog tercinta ni...hehe...
just nak setelkan review untuk hadiah giveaway..

bulan lepas ada join giveaway Pearlnity..kalau sesiapa yang suka buat beadwork kat baju ke tudung ke mesti kenal dah...kalau di kalangan b2b mesti lagi kenal kan, ramai yang recommend untuk buat beadwork kat baju ke tudung ke sebab hasilnya memang meletup! so, pada 1/10/12, Pearlnity ni buat giveaway sempena meraikan ulangtahun yang pertama..congrats Pearlnity!

ni dia wall photo giveaway Pearlnity..senang sangat kan nak join??
so ayong pun sekelip mata la share and like..hehe...
dan alhamdulillah, orang cakap kalau dah rezeki tak ke mana kan...selama ni kalau join giveaway facebook tak pernah menang lagi...saingan sengit..tiba-tiba dengan Pearlnity ni menang pulak...syukur sangat..memang selalu usha hasil kerja dia...awesome!

nampak nama AyongAtikah Zaid?
Itulah ayong...hehe...
alhamdulillah...happy sangat bangun pagi-pagi tengok facebook, adik ayong wish congrats sis...memang dah agak mesti untuk giveaway Pearlnity sebab memang tunggu kina announce pemenang dari malam sebelum tidur tu...nampak tak betapa berharapnya saya??hehe..
so, memang bersyukur sangat-sangat la...
so post ni dibuat khas untuk berterima kasih kepada Pearlnity...moga terus maju jaya...aamiin...

ni la hadiahnya..voucher RM20 untuk apa-apa tempahan dengan Pearlnity .best!
sekarang tengah berfikir nak tempah apa dengan Pearlnity..hehe..so wait and see...nanti kalau jadi, kita cerita ceriti lagi ye...hehe...

REVIEW PEARLNITY
macam yang ayong janjikan, ayong akan review organizer yang bagi ayong menang giveaway or contest diorang...sebagai tanda berterima kasih...so sekarang kita review Pearlnity ye...check it out!
macam ayong cakap tadi Pearlnity ni main business dia buat beadwork sama ada kat baju, tudung, veil, dress dan sebagainya..seronok tengok hasil kerja dia...sangat comel!
tak percaya?? nak tengok?? jom ayong share sikit ye...
3d flowers and beads
shawl lace + pearl




ok dah...tak cukup ek? nak cuci mata lagi??
don't worry!!
nak tengok banyak-banyak, sila terjah sendiri facebook Pearlnity ye.. kalau berminat, sila roger tuan punya badan...ayong bagi details ok..
 email: pearlnity@yahoo.com
contact number: 0123969741 / 0192963449 (kina)

last but not least, thanks once again Pearlnity!!!


3 comments:

Amalina Ali said...

Owh bestnya. dapat voucher. Nana tak de rezeki dengan pearlnity. Alahai sedih. :(

cik mah said...

tahniah ayong

AyongAtikah Zaid said...

@nana: ala...jgn la sedih...nana pun ada tu nanti rezekinya...=)

@cik mah: thanks cik mah...=)