❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 19, 2012

POST 40: WORKING ON THIS


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Next DIY project goes to..............


wish me luck!

9 comments:

cik mah said...

Apakah itu???xsbr nk tunggu...

Amalina Ali said...

Nak buat apa ni Ayong???

fatehamohamed said...

ape ni ayonggg??..gudluckk dear:))

AyongAtikah Zaid said...

Hehe...buat gempak je ek...nak buat welcome board...tp tgh cari frame besar yg murah...tau x mane nak dpt? Nak buat simple je,gempak je lbh ni...haha...

anariffin said...

wat pe ni yong...
cam cute cute je...
huhu...
cant wait...

AyongAtikah Zaid said...

nak buat tuk frame welcome board, tp masalahnya frame besar x jmp lg..so kena la hold dulu..hehe...

Azera Aziz said...

Salam...

Sila ambil sijil penghargaan anda dari Azera...

Sijil Penghargaan dan Penyertaan

Amalina Ali said...

Kalau nak frame besar rasanya kat jusco pun ada Ayong. Tak pun kat kedai gambar. Tapi tu mahal lah kan. Ce tengok kat kedai RM2 yang tak berapa nak RM2 tu. HIHI.

AyongAtikah Zaid said...

Tula..baru terfikir nak g jenjalan jusco..eh nana,betul ke dgr2 ikea ada baru bukak kat area jusco tebrau?