❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 5, 2012

POST 34: 'Wa menang hadiah dari www.aimanaziz.my'


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah...seperti tajuk di atas,
'WA MENANG HADIAH DARI www.aimanaziz.my/'
ni tajuk yang beliau suruh buat ye...jangan terkejut pulak tiba-tiba nak ber'wa' bagai kan..hehe...
so entri ni dibuat untuk memenuhi syarat beliau nak bagi hadiah kat pemenang ye...
nak tunjuk bukti menang boleh? saja buat kenangan...hehe...

printscreen dari blog aiman
ni link entri ayong ye kalau nak baca --> http://ayongatikah.blogspot.com/2012/09/giveaway-19-aiman-azizs-giveaway-2012.html

perasaan ayong of courselah happy...bersyukur sangat-sangat...boleh dapat cadar tak?? hehe...just kidding..apa awak nak bagi pun saya terima dengan hati terbuka...hehe..serious masa buat entri untuk aiman tu, segala apa komen yang ayong bagi tu ikhlas dari hati dari seorang blogger kepada seorang blogger...bloggerlah sangat! hahaha....apa pun, thanks a lot to aiman sebab bagi ayong menang..mesti dapat banyak komen membina kan, tengok blog pun dah ada improvement sekarang..bagus! keep it up! yang penting header dah smart...hehe...semoga terus sukses sebagai seorang blogger..InsyaAllah..kepada pemenang-pemenang lain, million congrats to you all! yang tak berjaya jangan putus asa, rezeki semua di tangan Allah s.w.t...marilah kita bersama-sama memeriahkan dunia blogger ni ok....peace!

yang paling penting,
Terima kasih kepada penganjur giveaway, Ahmooyy Chantekk, Mk Syahir, Cadar Murah, Izumi Shop, Mizzs Ninie, Eqbal Zack, Greenpanda Craft,  Izzah Ismail dan Hosting Rajawali

~nanti dah dapat hadiahnya, ayong buat review hadiah dan blog organizer ye...tu memang rutin kalau menang apa-apa contest dan giveaway...sebagai tanda penghargaan..hehe...~




2 comments:

Amalina Ali said...

WOW. Tahniah Ayong.

Ayong memang pandai karang ayat2 la. seriously.

Ni mst time bercinta tulis surat kat kekasih panjang berjela. hihi. kantoiiii... :)

AyongAtikah Zaid said...

hahaha..thanks nana! takdelah pandai mane pun...tulis je apa suka dari hati...huahuahua...time bercinta takdela surat panjang berjela, sms pnjg berjela ade la kot...hahahaha...