❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 17, 2012

GIVEAWAY 31: "GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera"


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


ayong tag semua yang baca entri ni tuk join ok...jomlah meriahkan GA ni sebab GA akan terbatal kalau penyertaan kurang 50 orang...nak join klik banner ye...thanks!

Hadiah-hadiah:

seutas rantai leher bernilai RM60
seutas gelang tangan bernilai RM40
sepasang subang bernilai RM35
sepasang subang bernilai RM28
best kan?
siapa yang suka aksesori ni jom lah join...
kalau menang untung, kalau kalah tak rugi apa-apa pun...yang penting cuba..hehe...

last but not least, thanks to jaja sutera sebab buat giveaway yang best ni...hehe...















8 comments:

Jaja Sutera said...

salam..thanks ye join GIVEAWAY Jaja.. <3

sila semak link di senarai peserta...sebab takot link x disenarai pulak... ^_^ pape inform yer..

http://www.jajasutera.com/2012/10/senarai-peserta-giveaway-love.html

AyongAtikah Zaid said...

You are welcome! dah cek...thanks to you too! =)

Sally Samsaiman said...

Sally join GA ni jugak...sambil-sambil dtg follow kat sini.. :)

AyongAtikah Zaid said...

thanks sally singgah...dah follow sally balik...=)

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

AyongAtikah Zaid said...

Wassalam...thanks aimi singgah blog ayong..:-)

hazirah@zira@jlo said...

uish..de org offer ko jadik model yong! hahahaah..cpt grab!!!

AyongAtikah Zaid said...

@hazirah: haha...ak jd model thesis ko jela...