❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 31, 2012

GIVEAWAY 32: GIVEAWAY BORDER LACE


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Dah lama macam tak join giveaway kan?
jom rajinkan diri join GIVEAWAY BORDER LACE by NISA ni...
sebelum apa-apa, kita layan banner dulu ye...


haaaaaa...tengok banner mesti korang dah kenal sape blogger yang buat giveaway ni..kan??
salah seorang blogger b2b yang famous amos..kalau cakap nisadawi confirm kenal la...kan???????
yang terkenal dengan ruffles curtain dia tu...hehe...
so kali ni nisa buat giveaway, hadiahnya border lace...2 meter pulak tu..
fuh!! mengancam tu...macam-macam boleh buat dengan border lace ni tau...nak tau border lace yang macam mana? jom la layan gambar dia...


amacam? mengancam kan? dari bandung tu....jangan main-main..nak?
apa lagi, jom la join giveaway nisa ni...hehe...
syarat nisa tak susah...
"BUAT AYAT SIMPLE PANDANGAN KORANG DENGAN BLOG NISA"

pada ayong untuk design, susun atur blog, cerita b2b preps nisa semua superb!
comel dah..jangan tukar apa-apa...just keep it up!

tu je ayat simple ayong tulus dari hati seorang blogger untuk blogger..
semoga nisa terus success as blogger, enjoy your wedding preps dan bahagia sampai syurga hendaknya..aamiin..