❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 24, 2012

POST 42: Review Hadiah 1st Giveaway By AnakPakShaikh


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Mimpi apa entah malam-malam post kat blog kan...asalnya nak tidur awal, sekali tau malam ni ada cerita kabhi kushi kabhi gham kat tv2...haruslah tengok kan...hehe...so, sambil nak menahan mata ni, rajinkan la jari post satu entri kat blog..sian dia dah berapa hari tak update..hehe...
last weekend balik yong peng, sampai rumah terus bukak barang-barang yang di pos sebab tau hadiah zura dan hadiah diba dah sampai...hehe..so, untuk entri yang ni ayong nak review hadiah zura dulu...
just nak refresh balik, hari tu ayong ada join giveaway zura buat...atau dalam dunia blogging zura ni lebih dikenali sebagai anak pak shaikh...hehe..zura namakan giveaway dia ni, First Gift Away From Anak Pak Shaikh...syarat dia just kena buat apa-apa entry yang menarik..kalau baca komen kat post giveaway zura tu ayong orang pertama komen nak join...tapi buat entri tu punya la lambat, sebabnya nak cari idea apa entri yang menarik...hehe...at last, dapat jugak idea..pasal b2b...kalau nak baca entri ayong tu, boleh KLIK SINI ye...dan alhamdulillah, ayong berjaya dapatkan lampu tidur idaman hati...memang favourite ayong tu...setakat ni ayong dah kumpul 4 lampu tidur..ada yang beli sendiri, ada yang orang bagi...hehe...
jom layan gambar hadiah zura bagi ni...

ni kotaknya...tak sempat ambil gambar yang baru dapat sebab ummii dah bukak dulu..
ni la lampu tidur comel tu....tapi tak sempat lagi snap pic yang menyala lampunya...nanti dah snap ayong tambah dalam entri ni ok...

memang comel sangat lampu tidur ni..thanks a lot zura...ayong dapat tambah koleksi lampu tidur ni...hehe..walaupun bukannya guna pun sebab lagi suka tidur gelap...hehe...

REVIEW BLOG

macam ayong biasa buat, ayong akan review blog organizer GA yang ayong menang lepas dah dapat hadiah...tapi untuk giveaway zura ni sebab special kan, ayong dah buat special review untuk blog zura sebelum tau menang lagi...hehe..so, untuk review blog zura, korang boleh klik link kat bawah ni ok..
Special Review Blog Zura

last but not least, thanks a lot zura sudi buat giveaway and bagi hadiah yang comel ni..semoga zura terus diberkati hidup dunia dan akhirat dan sentiasa di dalam perlindungan rahmat Allah...aamiin....

p/s: jari sakit lepas siap memintal 40 kuntum foam roses...tu yang taip ayat pun tak berapa nak berbunga-bunga...hehe..tak sabar nak tengok handbouquet dah siap..boleh reveal...hehe...



3 comments:

Amalina Ali said...

WOW! foam roses. tak sabarnya. :)

AyongAtikah Zaid said...

hehe...main belasah je buat nana! asal comel di mata sndr, kira ok la tu...first time buat keje2 macam ni...x sangka...hahaha...

AyongAtikah Zaid said...

nanti dah siap ayong reveal la k..=)