❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 13, 2013

POST 128: Terima Kasih Daun Keladi Semua....=)

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Post ni special ayong buat sebagai tanda penghargaan untuk semua yang terlibat secara langsung atau tak dalam menjayakan wedding ayong dan along...takde kata lain yang dapat ayong ucapkan selain terima kasih yang tak terhingga, dan memang ayong tak mampu nak balas jasa-jasa semua, hanya Allah yang mampu balaskan untuk ayong...ayong doakan yang baik-baik untuk semua ya....


pertama sekali of course terima kasih yang tak terhingga untuk ummi, abah yang banyak berkorban...tak kira dalam bentuk duit, tenaga, sokongan moral, motivasi, nasihat dan segala-galanyalah...dari dulu sampai sekarang ummi abah memang tak pernah berhenti berkorban macam-macam untuk ayong dan adik-adik...memang tak mampu ayong nak balas..terima kasih ummi abah!
untuk adik-adik ayong, habib, anah, anan, najwa, najmi dan sufiyah pun terima kasih jugak...kalau takde korang, majlis ni mesti lagi banyak cacat celanya...nanti InsyaAllah masa turn korang doakan ayong sihat walafiat, panjang umur, murah rezeki so boleh jadi orang kuat korang pulak ye...hehe...
untuk ma abah dan family along pun banyak-banyak terima kasih...sanggup datang jauh-jauh dari kelantan ke yong peng untuk raikan hari bahagia kitorang...ma abah banyak berkorban jugak....bertungkus lumus ma abah berganding bahu siapkan sendiri hantaran untuk ayong...terharu...terima kasih banyak-banyak...
untuk family ayong jugak, nenek aya yg banyak tolong siapkan hantaran ayong, kalau takde nenek, memang alamat bagi hantaran dalam plastik jela...huhu...nenek tipah yang banyak bagi nasihat...rindu senyuman nenek yang comel...atuk tahir jugak walaupun dapat duduk kejap je, biasalah orang tua kan...tapi at least dia sanggup datang jauh-jauh nak tengok cucu dia yang satu ni nikah...alhamdulillah Allah panjangkan umur dia...tak lupa jugak buat semua makcik dan pakcik ayong tak kira belah ummi ke belah abah (nak list semua ramai sangat...huhu..)..terima kasih semua sudi datang jauh-jauh....dah penat datang jauh-jauh tu pun tetap nak tolong apa yang patut...kalau takde semua, memang pengantin pengsan la semua kena buat sendiri...huhu....thanks a lot semua...juga buat semua sepupu sepapat...terima kasih..bukan senang kita semua nak kumpul sama-sama...masing-masing ada komitmen kan...terima kasih sudi datang...
untuk jiran-jiran ayong jugak especially family cik maria dan pakcik rosli, terima kasih sangat-sangat banyak tolong, dari sebelum, semasa dan selepas hari kejadian, tak henti-henti tolong kitorang...
almaklum kenduri pertama dalam family, banyak benda yang kitorang tak tau...
seterusnya tak lupa juga untuk kawan-kawan ayong, my bff tak kira bff masa sekolah tigs, kmph, usm, hti, bpf johor..hazirah, ieza, yuyun, k own, sumihah, adiyah, yana, husna, zura, syuk, nisa, k.boot dan lain-lain...thanks a lot korang...especially hazirah, aku memang terhutang budi dengan kau...huhu..ada yang sanggup datang jauh-jauh, ada yang tak dapat datang tp still korang tetap kat hati ayong..kawan-kawan lain pun ramai yang sudi datang, yang tak dapat datang tp still doakan kitorang..thanks sgt...
tak mampu nak list semua...you know who you are...thanks a lot!!
tak lupa jugak untuk semua vendor wedding kitorang, dari catering, bridal, ayam tempayan, deco-deco dewan, outfit, kek dan lain-lain, semua memang awesome! sangat puas hati..alhamdulillah...
nanti ayong buat post special list out semua vendor ayong ye...
juga untuk semua tetamu yang sudi hadir meraikan hari bahagia ayong dan along, tak kira siapa,
erima kasih banyak-banyak...
memang takde perkataan lain yang selayaknya keluar dari mulut ayong selain terima kasih yang tak terhingga..hanya Allah yang mampu membalas budi baik kalian semua...aamiin......

p/s: ada yg tertinggal tak ek?
rasa takde dah..kalau ada sorry sgt, tapi ayong sangat-sangat hargai jasa baik semua sampai bila...
semoga Allah merahmati kita semua...aamiin...

4 comments:

FIFI said...

countdown kt atas tu dah boleh buang...hehehehhehe

AyongAtikah Zaid said...

hahaha..tula...smlm dah pikir-pikir nak buang ke x...tp syg pulak...best pulak tgk semua kosong tu...hahahaha...bior je lerrr....hehe..

cikCT said...

lega kan rasanya bila majlis dh setel :)

skrg ni yg menjadi dilema ex b2b ialah menanti output dr vendor2 seperti OV mahupun OP pulak. hehe

AyongAtikah Zaid said...

@ct: alhamdulillah...lega sangat...hehe..dah boleh tgk tv dgn tenang, tidur lena tak pikir apa-apa..huhu...tula, harap-harap takde masalah la..