❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 10, 2013

POST 124: Teaser Segala Teaser!

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

hai korang...miss you all!!
opsss...tak habis lagi mode jiwang...huahuahua...
alhamdulillah...nikah dah selamat, majlis kahwin pun dah berjalan dengan lancar, post wedding photoshoot pun best giler, dah dapat pun gambarnya, cantik-cantik walaupun dia tak edit apa-apa, honeymoon yang first pun dah habis (akan menyusul honeymoon kedua, ketiga, keempat..haha...)...now life getting back to normal, hidup pjj tak terasa sangat la perubahan fasa hidup tu...just status dah berubah..kalau dulu just pegang status anak ummi abah, sekarang dah bawak status isteri orang...so lagi banyak batas kena jaga kan...semoga ayong jadi isteri solehah...risau jugak sebab kadang-kadang terlupa along dah jadi suami, rasa macam still kawan-kawan or tunang macam dulu, lagi-lagi bila gaduh (kitorang memang tiap-tiap hari gaduh manja..hahaha...)...lepas tu mula la insaf, mintak maaf..lepas tu dua-dua gelak terbahak-bahak bila ingat balik sebab gaduh..kadang-kadang tak masuk akal langsung...hehe...
sekejap je dah seminggu lebih jadi isteri along...
dah banyak kenangan pahit manis, awal-awal ni banyak manis lagi la..
harap-harap kekal manis hingga ke syurga...aamiin.....
banyak lagi benda kena belajar..chayok chayok ayong!!
meh nak share teaser segala teaser ek...nanti ada kesempatan ayong review satu persatu ok...insyaAllah..

first photo by OP The Darkness Studio!
saat bergelar suami isteri...alhamdulillah...
reception...syukur semua berjalan lancar and everyone happy!
ada sikit je kontroversi...nanti ayong story mory ok...hehe...
post wedding photoshoot @ putrajaya...best giler!! 
bulan madu @ cameron highland...syiok tak terkata!!
p/s: semoga cinta kami kekal hingga ke syurga...aamiin...
nanti ayong edit blog ye..banyak nak kena tukar dah...dah jd blog mantan b2b kan..hehe...




6 comments:

Nelly Norizal said...

Tahniah... Selamat pengantin baru..

AyongAtikah Zaid said...

thanks nelly!!!! hb nelly comel2 sgt bila tgk dlm gambar..hehe..keep it up dear! =)

aisyah kz said...

aminnn..moga bahagia sampai syurga dear :)

AyongAtikah Zaid said...

@aisyah: thanks dear!! u too..=)

Nelly Norizal said...

#Ayong: 1st photo pulak 2... terharu.. :)

AyongAtikah Zaid said...

@nelly: hehe...op ayong yg edit pic ni..pastu tag kat fb...=)