❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 2, 2013

POST 122: Tiada kata lebih indah selain alhamdulillah.....



❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

ALHAMDULILLAH....
tiada perkataan lain yang selayaknya keluar dari bibir ayong...semua dah selamat..kini dah bergelar isteri...alhamdulillah lagi...semua berjalan macam yang ayong bayangkan...sikit kekalutan tu biasa la kan...mana ada benda sempurna kat dunia...tapi apa pun memang happy sangat-sangat...nanti ayong story mory dengan korang ye...banyak nak share ni...hehe....thanks korang atas semua doa dan ucapan....semoga kita semua bahagia hinga ke syurga...aamiin...alhamdulillah!

p/s: saat bergelar isteri itu memang indah...alhamdulillah...doakan ayong jadi isteri yang solehah ye..walaupun dah kenal lama, rupanya banyak lagi pasal along yang ayong kena belajar...same goes to him..wish both of us all the best!!






5 comments:

sarahhernyzar said...

Tahniah my dear ayong... Maaf sgt2 sb x dpt hadir mjls ayong.. Maafkan sara ya... Sara doakan ayong bahagia hingga Jannah bersama suami tersayang... Aamiin.

Farhain Azmi said...

Selamat pengantin baru Ayong. Semoga kekal hingga ke anak cucu :)

Nelly Norizal said...

Selamat pengantin baru.. :) Semoga murah rezeki...

Farhana IezAna said...

barakallah..selamat pengantin baru ayong..=)

AyongAtikah Zaid said...

@sara: thanks sara!! xpe2...sara doakan kitorang ye....tak senang jd isteri ni rupanya..hehe..

@farhain: thanks dear!!aamiin..=)

@nelly: thanks nelly..aamiin..=)

@ana: thanks ana!! tgu turn ana pulak ni..hehe..