❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 16, 2013

POST 79: Pre Review MUA Pulakkkk......


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

wahhhh!!! kemain free hari ni ek...kuang kuang kuang.....
semalam dah review bridal kan....sekarang nak pre review MUA ayong pulak...
jenuh jugaklah nak pilih MUA ni tau..lagi-lagi untuk orang yang tak bermekap macam ayong ni...sangat tak reti...setakat pakai bedak Silky White dengan lip balm cherry retilah.....hadoi....konon-konon berpegang pada prinsip wanita yang keluar rumah tanpa secalit mekap adalah wanita yang yakin dengan natural beauty...boleh?Haha..
konon nak belajar mekap sendiri tapi kalau dah tak beminat langsung memang jangan haraplah...hehe...
konon nak mekap natural-natural, tapi nak tutup segala lubang dan jerawat..acaner tu???
akhirnya setelah berbulan-bulan survey jugak sama macam bridal tu, ayong pun telah membuat keputusan yang besar...booked ajelah akak ni...setiap kali survey memang dah berkenan...tebal tak tebal sangat la dia mekap...kalau dia mekap jadi muka Datuk Siti pun tapi kalau cantik, apa salahnya kan...hahaha....
dah, jangan nak berangan sangat ayong!
jom tengok siapa MUA ayong..hehe..
Sarimah Othman
bagi gambar sketch dulu ye...nanti kalau k.ima mekap ayong betul-betul cantik, kita letak gambar k.ima paling cantik kat blog picisan ni ok....hehe....
seriously ayong cakap ayong tak tau macam mana nak classify mekap tu bagus ke tak..yang ayong tau asal cantik di mata ayong, maka cantiklah ia...huhu....
so bila tengok gambar semua customer k.ima ayong berkenan....
nak tengok jugak???
nak lettewwww....hahaha....
jom jom...mood tengah baik nak sharing sharing ni...hehe....




ok, dah cukup dulu...kalau nak tengok banyak-banyak boleh terjah fb dia terus...
klik je gambar dia kat atas sekali tu ok....
akhir kata....
moga-moga k.ima akan mekap ayong cantik-cantik di hari kejadian nanti ye...aamiin....

8 comments:

cha said...

wah cantikla u. tak sabar nk tgk hasil kt muka u. i pun jenis tak mekap bedak ke foundation mmg takde huhu sedih kn. tp alhamdulillah masa wedding i pak andam buat yg terbaik :D

AyongAtikah Zaid said...

kita blh gang la...mmg xde sume pebenda mekap2 ni...sbb tau klu beli pn kompem x pkai...haha...cuak gak nak tgk hasil nnt..tadah jela muka...hehe...

A.N.A said...

Cantik MUA tu mekap..kita geng..kdg2 kuar jln2 bedak kt muka pn x pakai...hahaha..acaner tu?compact powder tahan bertahun...heheehe...mesti cantik jugak dia mekapkn ayong nanti...

AyongAtikah Zaid said...

kan...mmg blh gang sgt....hehe...arap2camtu la...dpt mnutup sgala kecacatan kat muka ni...hehe...

Fyka said...

Ayongg...cantik2 mekup dia..

AyongAtikah Zaid said...

cntik ek...fuhhh!! lega...cuak gak igt ayong sorg je syok sndr nmpk cntk...hehe....doakan nnt die mekap ayong cntk2jugak k...:-)

orked violet @ SYA said...

ayong..! sumpah wallah cantek! serious!

p/s : da order spanx nye??hehehe

AyongAtikah Zaid said...

hahaha...gitu skali sya punye serius...tkut ayong...hehe...lom order lg...nak pilih size pun pikir ratus2 kali ni sbb ayong punye size kat borderline xl dgn 1xl...so konpius nak amik mane 1...sbb kne plih btl2 kn...hmmmm....