❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 28, 2013

POST 121: Teaser Solemnization Outfit


❤Bismillahirrahmanirrahim❤
                                                                 Assalamualaikum w.b.t




alhamdulillah....
dah siap, dah iron...ayong hantar iron kat kedai dobi dekat dengan rumah ni je...hantar dua-dua baju ayong untuk iron sahaja dia cas RM20...siap samping dengan tudung semua suruh dia iron...
ok la tu...nak iron sendiri dress meleret-leret tu karang dah berejam..
so now tinggal tunggu masa untuk dipakai...tak sabau!!hehe...

14 comments:

ana raisya said...

cntik bju :)
jln2 cni

AyongAtikah Zaid said...

thanks ana...sila2...jgn malu2...:-)

eddany @ WE said...

wewitttt siap semua dah ye...
chantek nya baju Ayong!

cik mah said...

Wah....bestnyer...cntik....xsbr nk tgok ayong pkai...

AyongAtikah Zaid said...

@WE: hehe..thanks WE!!Baju siap dah la...tp benda lain ade je lom siap...selagi lom majlis selagi tu x rehat kan...baru nak betangan santai2 sebelum majlis, mmg x t la kan..huahuahua...

@cik mah: thanks cik mah!!hehe...sabar2...nnt kita reveal ye...arap2 betul2 cntk la nnt...hehe..

cintabella said...

Hehe..sabar sabar :D

cikCT said...

wahhhh...baju nikah dh siap gantung dh tu.

tggu masa nk pakai je kan ayong :)

gud luck yunk! congrats :D

semoga perjalanan majlis ayong berjalan dgn lancar.

ikhlas dr mantan B2B. hihi

AyongAtikah Zaid said...

@yana: hehe...tiap2 ari dok tgk, geram macam asik nak try je..hahaha...

@cikct: aamiin..thanks a lot dear...x sbr nak jd mantan b2b jugak...hehe...

Farhain Azmi said...

hai..salam perkenalan..sy pn org pggl Yong jg.hehe.. wahh, lg 2 hari je kan nk jd isteri org..tahniah :)

AyongAtikah Zaid said...

@yong: hehe...same la kite ye...anak sulong gak ke? tula..mase reply ni dah tgl sehari...hoho...

Farhain Azmi said...

yup..anak sulung n cucu sulung. mak org perak jg tp Yong dok kedah :) sehari je lg ni..wish u goodluck. aipp bakal pengantin kna tdo awal..hehe

AyongAtikah Zaid said...

wah!!same jugak...anak sulung n cucu sulung belah ummi...:-) ni baru siap buat hantaran, teman ummi buat kek jap...:-)

Farhain Azmi said...

haha tuela, xsgka ada persamaan lg..wahhh..bestnye mak baking kek sndri kat anak dia.. yelah first time bt knduri besar kan utk anak sulung dia..

AyongAtikah Zaid said...

hehe...aah yg first ni sume excited kn,pastu ummi wat ayat, lepas2 ni buat kenduri doa selamat jela sume.?Penat nak kenduri kendara ni..hahaha...