❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 16, 2013

POST 70: Kad Ucapan Kahwin Kami.....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Sebab minggu target nak siapkan segala projek DIY...
so kita sedang gigih mengerjakan ini.....wish me luck!

saja buat gambar senget....hehe....

ini poskad untuk guestcorner ayong nanti....
gigih nak gunting satu-satu...dah 3 hari 2 malam mengerjakan benda alah ni....
sebab kreatif sangat b2b sorang ni, terhasillah 2 designs...lepas tu pening sorang-sorang tak tau nak pilih yang mana...hahahaha....suruh along pilih, dia pun tak boleh pilih..last-last dia suggest, buat dua-dua jela yang....kita pun tak terfikir nak buat dua-dua...bolehlah...so semua ada 400 keping...
harap-harap nanti semua tetamu amik sorang satu tulis kat kad ni ye....
habiskan semua 400 keping, tak mau ada lebih-lebih tau...gigih buat ni...hehe....
dah tulis masukkan dalam kotak..ayong pernah cerita pasal kotak kat dalam entry yang ini....

inilah kotak tu...
boleh praktis dulu kat election yang dah nak dekat ni..konsepnya sama macam masukkan undi dalam kotak pilihanraya...hahahaha....

sementara tunggu 1/6/13, awak duduk baik-baik dalam kotak ni ye.....hehe...
nanti lepas kahwin, kita cari album cantik-cantik untuk simpan awak-awak semua ye...take care!



12 comments:

chezaza said...

wahhhhh!!! kretipnye...

AyongAtikah Zaid said...

@chezaza: kretif terlebih ni sampai pening..haha...xdelah...simple je ni...curik2 idea orang jugak...hehe..

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

Ayong...same la dgn Cik Anna... tapi Cik Anna guna letter box.. hehehe...

AyongAtikah Zaid said...

@cik anna: yeay! blh gang...mula2 igt nak pakai letter box jugak, lg real kan...tp sbb kedekut nak beli letter box tu, guna jela sedia ada..hehe...

Honey Lalala said...

yongg..camner nk wat? bg idea..ada template x? pakai A4 paper ek?

AyongAtikah Zaid said...

@hani: ayong design sendiri dear...guna publisher...yg fb tu printscreen pastu men copy paste...hehe...ayong buat guna kertas keras saiz a4...=)

Honey Lalala said...

boleh emel kat hani x template tu? nak edit2.. malas nk fikir hehe :P

sofahani87@gmail.com

TQ ayong!! :D

AyongAtikah Zaid said...

@hani: boleh dear...nnt ayong email k...=)

Nor atiqah Ismail said...

wah kreatifnya !!

nk template itu boleh.sy xreti guna software2 nie..huhu

emel kt saya boleh.

atiqahtariqa@yahoo.com

thank you !!!

AyongAtikah Zaid said...

@atiqah: ni ayong pun hentam2 je...yg facebook tu buat printscreen pastu cut paste kat publisher...yg lg 1 buat guna photoscape...nnt ayong email je k..try la ek klu blh edit ke camne...ayong pn x sure..huhu...

Nur Fazlina Alwi said...

salam, berminat dengan kad ucapan tu , boleh email x? t. kasihhhh :)

nurfazlinaalwi@gmail.com

AyongAtikah Zaid said...

@fazlina: orait..insyaAllah nnt ayong email k..=)