❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 1, 2013

GIVEAWAY 50: Giveaway Tahun Baru 2013


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


1st giveaway ayong join untuk 2013....dan hari ni adalah tarikh tutup dia...baru terjumpa....mintak-mintak ada rezeki....berminat nak ada customade tag card kalendar tu...hehe..
Beauty Daisy ni merupakan online business yang ada jual macam-macam benda seperti supplement, handbag, make up, printing dan lain-lain..
so untuk giveaway ni Beauty Daisy dengan baik hatinya nak bagi kita 3 kotak card yang boleh dijadikan business card/tag card..3 kotak tu bersamaan dengan 300 keping tau..banyak tu...hehe...
kalau ayong dapat, ayong nak buat jadi tag card sempena wedding ayong nanti..
bolehlah bagi dekat saudara mara...hehe...
korang mesti nak cuci mata kan?
jom ayong tunjuk sepintas lalu hasil kerja Beauty Daisy ni ye....




ni testimoni customer
akhir kata jom lah support giveaway kawan kita ni...sempat lagi nak join ni..mana tau ada rezeki..
kepada Beauty Daisy thanks for organizing this giveaway!
semoga terus success....

p/s: Giveaway ke 50 ayong join kali ni...
alhamdulillah...semoga akan terus rajin....aamiin...hehe....


No comments: