❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 11, 2013

POST 69: Patah Tumbuh Hilang Berganti....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

woot...woot....lama tak update apa-apa..serius rindu...malam ni baru sempat nak membebel kat sini...so ayong ada beberapa benda nak cerita..sekadar nak berkongsi kesedihan dan kegembiraan..that's all...

hari jumaat minggu lepas ayong balik rumah..so macam biasalah bila balik tu tengok parcels yang sampai...
alhamdulillah sampai dah parcel dari giveaway nadia yang dapat wallpaper polkadot tu....ingat tak?
kalau tak ingat, korang klik gambar kat bawah ni ye...

alhamdulillah ayong berjaya menang wallpaper tu...tapi yang sedihnya hadiah tu hilang...tak tau la macam mana boleh hilang..kena curi ke apa entahlah..
apa yang ayong dapat cuma ini....

ada sampul plastik, kertas iklan wallmakeoverbyna, kertas a4 ucapan nadia dengan plastik transparent..huhu...
mula-mula tengok tu dah rasa pelik...sebab parcel ni tak seal, dia stapler je..lepas tu tanyalah ummi, kot ummi simpan tempat lain..tapi ummi cakap memang dapat macam tu je....terus macam sedih giler...terus tanya nana sebab dia dapat jugak hadiah sama dengan ayong, dia dapat je wallpaper tu..hmmm...speechless...sahlah kena curi...adik ayong pulak cakap pejabat pos yong peng ni memang bermasalah sikit, sebab kitorang perasan kalau dapat apa-apa surat atau parcel mesti macam ada kesan macam dah dibukak....lepas tu adik ayong pernah try pos barang dengan duit kat kawan dia kat yong peng ni tapi yang duit mesti takde....ya Allah...bukan nak fitnah ke apa...tapi entahlah ye...mungkin takde rezeki ayong nak dapat hadiah tu...tapi moral kat sini, tak kisahlah apa-apa kerja yang kita buat, tolonglah amanah...apa pun, ayong dah maafkanlah sesiapa yang ambil barang ayong ni...tapi ayong memang seriklah....fobia pun ada nak pos barang kat yong peng...sekarang terus pos direct jb...
semoga segalanya dipermudahkan....aamiin...

TAPIIIIII.....

Allah s.w.t tu maha mengetahui....1 Dia tak bagi, Dia ganti dengan lebih dari satu.....alhamdulillah sangat-sangat...ayong berjaya menang beberapa hadiah yang memang ayong harapkan sangat.....

Hadiah kad kahwin free 1000pcs!

ni contest by Inkduztry Studio, dia start dalam pertengahan bulan 12 hari tu...just like, share dan komen dengan tag paling kurang 3 orang kawan..menang kad jemputan sekeping 1000pcs...memang ayong nak sangat...sebabnya bab kad jemputan ni ayong pening jugak...kalau menang ni ayong memang lega 1 hal...so memang dengan semangatnya ayong join contest ni..hari-hari dok komen berpuluh-puluh....macam battle komen pun ada...lagi nak habis tempoh contest, lagi dahsyat battle...tapi best! hehe...alhamdulillah 7/1/13 hari tu dia announce pemenang dan nama ayong tersenarai dapat kad free 1000pcs....alhamdulillah sangat...dah pilih nak design mana...sekarang tengah nak bagi details, buat map...kalau ikut plan dia dalam tengah bulan 2 siap print...harap-harap semua urusan dipermudahkan...nanti dah dapat ayong review banyak-banyak lagi pasal vendor ni ye....tunggggguuuuu!!!!!!
THANKS INKDUZTRY STUDIO!

Handbouquet by Mila @ AAWD!
Handbouquet mila ni memang sangat menjadi idaman hati ayong kot sejak dari mula ayong berjinak-jinak dalam dunia b2b ni....sangat awesome!
korang boleh tengok ayong ada review sikit pasal hb mila ni dalam entry ayong yang ini...
alhamdulillah, jadi salah seorang winner jugak...berjaya jugak dapatkan satu....bersyukur sangat...
tapi macam dilema jugak sebab mila ni jauh kat area selangor sana, ayong kat johor, nak fresh flower tapi fresh flower kena buat sehari sebelum..sempatlah pulak kan nak berkejar amik hb tu kan...
tapi mila macam tau-tau je dilema ni..tup-tup hari ni mila up entry pasal dia nak buatkan brooch hb...hati mana yang tak riang ria..salah satu idaman hati jugak tu....hehe...
ni contoh gambar mila...
cantik kan?
ayong letak seluruh kepercayaan pada mila...harap mila boleh buat yang terbaik...aamiin...
THANKS MILA!

yang ni ayong pernah buat review sikit kat entry yang ni...happy jugak..masa mula-mula join tak jangka akan dapat 3 handbouquet....memang awesome sangat! 
bolehlah melaram dengan hb nanti...
harap-harapnya semua urusan dipermudahkan dan jadi seperti yang diimpikan...aamiin...
THANKS NELLY!

Cadar by Rinieescorner!
yang ni ayong memang tak sangka sangat boleh menang sebab ramai yang join....kena like dan share kat facebook...ayong memang selalu usha kat facebook cadar-cadar yang dia jual, memang cantik-cantik...tapi harga ratus-ratus, mampu tengok jela...hehe...alhamdulillah rezeki dapat menang...
InsyaAllah next week dia pos...semoga selamat sampai...aamiin...

THANKS RINIEESCORNER!

memang takde perkataan lain yang boleh ayong cakap....bersyukur sangat dengan limpah kurnia Allah s.w.t...terlalu banyak nikmat yang Allah s.w.t kurniakan....bukan nak menunjuk-nunjuk, tapi sekadar nak berkongsi kegembiraan....segala yang terbaik itu Allah s.w.t sahaja yang Maha Mengetahui....

p/s: weekend ni nak cuba siapkan semua projek kahwin yang tergendala...wish me luck!

9 comments:

Farhana IezAna said...

Murah rezeki ayong..besny..

cik mah said...

tahniah...bnyk yg ayong menang juga kan...

AyongAtikah Zaid said...

@farhana iezana: alhamdulillah..ni org ckp rezekimnak bina masjid kot...syukur sgt...semoga kita sentiasa dilimpahkn rezeki Allah s.w.t...

@cik mah: thanks cik mah...nak ikt jejak lgkh cik mah...mng byk jugak...best2 plak tu...hehe....

LiNda said...

Alhamdulillah, murah rezeki ayong kan. Linda join jugak yg kad kawin free tu, tp asik lupe je nak share..hehe..pape pun congratz dear :)

AyongAtikah Zaid said...

tula...syukur sgt...ayong mmg target nak cuba gak dptkn...tu yg usaha giler2 tu...hehe..semoga linda pn murah rezeki...aamiin..:-)

cikCT said...

alhamdulilah.

murah rezeki ayong.

tahniah ayong :)

AyongAtikah Zaid said...

thanks cik ct....semoga cik ct pun murah rezeki...=)

nareiQa said...

Alhamdulillah . rezeki nak bina masjid . congrats ayong dapat banyak adiah :)

AyongAtikah Zaid said...

@nareiqa: alhamdulillah..thanks dear! doakan awak pun sama...=)