❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 2, 2013

POST 68: Alhamdulillah...Pencarianku Berakhir.....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

first word...Alhamdulillah....akhirnya jumpa jugak wedding shoe idaman hati...
serius cakap ayong ni bukan jenis pakai kasut, pergi kerja pun pakai sandal kelepek-kelepek tu je...haha...
sebab susah nak jumpa kasut yang berkenan...pernah dulu ayong pernah tawaf queensbay 3 kali sebab tak jumpa kasut...huuuu....tu nak kahwin ni takkan nak pakai sandal kelepek-kelepek kan...kang tak pasal-pasal dapat award pengantin paling sengal..haha...

inilah dia kasut kahwin saya....
bagi teaser dulu ok..tak surprise la tunjuk habis...nanti dah lepas 1/6 ayong tunjuk full ye..hehe....
mula-mula ingat nak kasut flat je, sebab malas nak pakai ada heel ni, penat nak jalan nanti...lagipun along sama tinggi dengan ayong..kalau ayong pakai heel sikit je, ayong akan lagi tinggi dari dia...tapi dia ok je..tak kisah pun dia cakap...haha..tapi bila try kasut flat macam tak best pulak..macam tak rasa pakai kasut kahwin..jalan pun tak berapa nak model sangat....pengantin haruslah jalan macam model kan?? hahahaha.....
so amik la yang ada heel sikit..sikit je ok..tak mampu nak lebih lagi, tak stabil...boleh pengsan!

close up sikit ek..simple tapi harus bling-bling...it's sooooooooo meeee..hehe...
sebenarnya tak sabar nak tunjuk kat korang...nak share kegembiraan ayong ni..sebab ayong sangat takut tau tak jumpa kasut yang best...so far, kasut ni selesa..harga pun lbh rm9.90 je dari bajet ayong....
ok sangat..hehe...
kesimpulannya, hari ni happy sebab dah dapat kasut kahwin...boleh potong dalam checklist...hoyeah!!!!


12 comments:

Diyana said...

yeay dah dpt kasut..

saya pun jenis pakai sandal je pg kerja & jln2, xkuasa laa nak pakai kasut2 ni.. hehe
so, solution nya pakai je yg bridal sediakan... hehehe

orked violet said...

wahhhh..best2! Sya nnti kasot kawen nk cr wedges kot. sbb heels xpandai pkai. kang ade yg tunduk menyembah bumi. wahhhh..hoho

cik mah said...

huyooo...dapat kasut dah...bila cik mah nk ade kasut ni...sempat ke x ni nk cari...

Farhana IezAna said...

mengerlip2 kasut die..

kite pn dh dpt 1 psg kasut..hihi

AyongAtikah Zaid said...

@diyana: kannnnn....tula..klu kasut bridal lg cantik, nak pakai kasut bridal jugak...ni pakai time nikah je...hehehe....

@orked violet: hehe...try jugak cari wedges, tp x jmp yg best...ni pun tak berapa tinggi sgt...limit sampai 1 inci je..hahaha...

@cik mah: belum dpt kasut lg ek? bkn ari tu mcm dah jmp ke? cpt cik mah...kd shoe hunter!!i support u...hahaha...

@farhana: wah!! congrats! happy kan dah dpt kasut...risau takut kang pakai terompah je kahwin...hahaha....

CIK PIA said...

wahhh... blink2 kasut dia.... cik pia pun xdapat cari lg kasut nikah n hantaran....

AyongAtikah Zaid said...

hehe...mmg minat sgt blink2 ni...xpe...chayok2 cik pia...dia klu mmg set otak nak cari mesti x jmp, bila saje2 window soping tu jmpa la...hehe...:-)

bintanghati said...

ngancam kasut mu itu.. hihih...

AyongAtikah Zaid said...

@cik bin: ngancam ek...rasa terancam x? hahaha....main sebat je yg cantik di mata...hehe..

nareiQa said...

salam . i am b2b 2013 . i da follow u . follow mine jugak . tq bye :)

secukuprasagaram.blogspot.com

Amalina Ali said...

kamu sangat bling bling la dear. :)

AyongAtikah Zaid said...

@nareiqa: thanks a lot singgah..dah follow! =)

@nana: bling2 itu harus...hahahaha....