❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 2, 2013

POST 67: Special Review Pantas Untuk Giveaway Pantas by MrsNellyBouquet!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

haa.....ini bukan untuk join giveway ye...ni just nak buat special review untuk giveaway ni sebab ayong dah menang...hehe..alhamdulillah...
kenapa ayong rasa nak buat special review ni?
sebab giveaway ni sangat pantas...rasanya yang terpantas ayong pernah join sepanjang ada banyak-banyak giveaway yang ayong pernah join...best!
kisahnya balik-balik rumah tadi terus bukak blog...tiba-tiba terbaca entry orked violet yang ini...apa lagi, terus laju-laju nak join! alhamdulillah rezeki ayong...sebab asalnya nelly nak bagi kat 5 orang yang terpantas follow blog MrsNellyBouquet, komen dan share kat facebook, nama pun terpantas kan, haruslah semua b2b laju-laju join sebab hadiah dia handbouquet yang cantik-cantik...so ingat macam dah takde harapan..tapi muka tak malu nak join jugak...tapi tiba-tba nelly baik hati nak tambah untuk lagi satu winner....happy giler!!!


ni la giveaway pantas by MrsNellyBouquet
dan beberapa minit lepas tu announce pemenang...hehe...


alhamdulillah..syukur sangat..bolehlah merasa ada hb felt/fabric...tak pilih lagi nak macam mana...wedding pun 5 bulan lagi...sempat la usha-usha dulu..hehe....
jom cuci mata sikit....hehe...
dual tone felt handbouquet
dual tone spiral felt bouquet
fabric flower handbouquet
ok..cukup dulu k...nanti ayong dah dapat yang ayong punya kita review lagi banyak-banyak ok...hehe...
korang pun jom la support online business nelly yang baru nak berkembang ni...jom terjah blog dan facebook dia...memang gojes giler hb dia....tu yang sepantas kilat join...hehe....
untuk nelly, all the best to you! semoga terus sukses...aamiin....
nanti ayong isi form ye nak hb macam mana...boleh kan???
tak sabar nak dapat dan nanti ayong buat full review ye....tunggguuuu!!!!

8 comments:

AyongAtikah Zaid said...

baru baca komen nelly kat sini..offer dibukak untuk sorang lagi boleh dapat 1 hb free..cepat korang join..here's the link!
http://mrsnellybouquet.blogspot.com/2013/01/free-giveaways-by-mrs-nelly-bouquet.html

Mrs Nelly Bouquet said...

tenkiu ayong...

AyongAtikah Zaid said...

you are welcome!! =)

Honey Lalala said...

tahniah!! Jom exchange link ya dear :D

orked violet said...

hehe.same La..Sya 1st time join GA nih sbnrnye.. huhu

AyongAtikah Zaid said...

@honey lalala: dah follow awak...hehe...eh, ari tu mng mefa kan? congrats!!! hehe...

@orked violet: jom join byk2 lg..best...hehehe....

Honey Lalala said...

awak nampak saya ke? wah malunye sayaaaaa :P

AyongAtikah Zaid said...

hehehe...bace ade awak post dpt 3rd place...congrats!...tapi sape mng 1st place dgn 2nd place ek?cari2 x jmp..hehe...