❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 18, 2013

POST 107: Handbouquet By MrsNellyBouquet!


❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

yuhuuuuuu.....bergumbira hari ni ye...dapat publish 2 post gitu...siapa tak happy...hahaha...
kali nak cerita yang handbouquet dari nelly dah sampai ke tangan ayong...alhamdulillah..
kalau korang masih ingat lagi, dulu MrsNellyBouquet ni ada buat giveaway terpantas di dunia...hahaha...
kalau tak ingat boleh baca kat sini....
disebabkan giveaway ni pantas sangat, ayong pun dengan pantasnya telah men'review' MrsNellyBouquet ni...selalunya kalau menang apa-apa giveaway, ayong akan review lepas dapat hadiahnya..kali ni special..hehe...kalau nak baca review ayong, boleh klik sini ok....
since ayong dah review MrsNellyBouquet, hari ni ayong just nak tunjuk handbouquet ayong yang merupakan hasil tangan nelly...

ni la rupa hb bila baru bukak kotak...diam-diam je diorang duduk dalam tu....fly dari sabah ni...jauh betul... 
1st hb...kaler ni nelly yang suggestkan..lagipun sekarang kaler turquiose purple memang tengah in kan...terus setuju...
suka tengok bunga-bunga dia..cantik!
kaler kuning pink ni ayong yang request sebabnya ada sorang bff ayong ni beriye suruh buat hb kaler kuning...walaupun tak masuk tema langsung, tapi takpelah...
nasib baik nelly baik hati nak bagi 3 hb...boleh puaskan hati dia..hehe...
ayong suka hb yang ni sebab dia besar and nampak ceria sangat...hehe...
yang ni ayong suka jugak..comel gitu..and kaler dia sangat cantik!
sangat masuk tema ok..hehe..
since ayong pernah terbaca 1 post nelly yang menerima apa-apa komen dengan hati terbuka untuk dia improve, so overall komen ayong untuk nelly:

1) ayong suka hasil tangan nelly..penghasilan kuntuman-kuntuman bunga tu memang dah cantik...kalau bagi kat ayong memang tak jadi rupa bunga agaknya...haha...tapi maybe boleh improve untuk diperkemaskan lagi susunan bunga untuk buat jadi sejambak tu...

2) nelly boleh improve untuk hasilkan collar dan handle hb yg lagi kemas dan menarik...sbb rasanya collar dan handle hb ni penting untuk tambah lg kecantikan dan keeleganan hb tu...pada ayong dari collar and handle hb ni jadikan hb tu nampak 'mahal' kalau kena dengan caranya walaupun sebenarnya modalnya rendah je..hehe...

3) deal dengan nelly memang sangat puas hati...cakap je nak macam mana, insyaAllah dia akan layan..kalau dia tak dapat buat, dia memang cakap terus terang, dan try bagi suggestion lain..yang pastinya boleh jadi lagi cantik...sebab ni makanan dia kan, mestilah dia lagi tau..hehe...ayong suka part ni, keep it up!!
jangan jadi macam ada sesetengah vendor, tak dapat nak penuhi permintaan customer, lepas tu tak cakap, bagi harapan palsu, main buat sesuka hati, in the end customer tak puas hati....

rasanya tu jela kot...harapnya nelly terima komen membina ni ye...apa pun, ayong nak ucapkan terima kasih banyak-banyak ye nelly...tak terkata setinggi-tinggi pernghargaan untuk MrsNellyBouquet...jangan putus asa...tingkatkan usaha...moga bisnes MrsNellyBouquet terus maju...aamiin...

untuk korang yang berminat dengan hasil tangan nelly boleh terjah link ni:
Facebook MrsNellyBouquet
Blog MrsNellyBouquet

p/s: bolehlah nanti melaram posing habis-habisan dengan hb-hb ku...nanti ayong letak hb ni kat photocorner jugak, bolehlah tetamu-tetamu posing dengan hb cantik-cantik ni jugak...i like! hehe...

6 comments:

Cik Jelita said...

love the 1st hb.color dia cumel n roses.yeah!

Nelly Norizal said...

Terima kasih ayong. Bunga spiral 2 pling pyh nk bt. Dan ya, nelly mengaku, part collar dgn handle mmg serius ssh nk hias. Anyway.. Thankx for the review..

AyongAtikah Zaid said...

@aimi: kan...tema yg tgh trend skrg...dulu asik turquoise pink je..hehe..

@nelly: kan..mmg ssh nak buat semua2 ni..kagum dgn org2 ade bakat mcm nelly ni...keep it up dear!! u r welcome..=)

Nelly Norizal said...

Thank u for the compliment Ayong...

orked violet @ SYA said...

best nye! ni yg xsaba jugak nih! wLwpon wedding Lambat Lg, tp Sya request kt Nelly awal. sebab nk tunjuk kt sume org. Os2 senang nk decide nk pkai yg mne utk event yg mne. Sya kaler theme pon xde. Hope ps dpt HB from Nelly nnti Leh decide nk kaler ap. hehehe

AyongAtikah Zaid said...

@sya: hehe...mmg best..hehe...nnt da dpt share tau...xsbr nak tgk gak...:-)