❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 5, 2013

POST 99: Sedang Angau Dengan Ini...Tolong Saya!!!!

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Korang...ayong dah angau...tolongggg!!!
semua gara-gara adik ayong yang bijak memberi idea...
ingat dilema tudung ayong yang ni??
alkisah insyaAllah rasanya dah decide nak pakai tudung gane..hehe...
dah beli pun...rasanya memang dah decide yang ni...hehe..
nak pakai inner macam patung ni...hehe...
credit to ayunar!
so bila dah pakai tudung yang disukai tu anah bagi idea pakai headpiece macam owner ayunar jugak..
macam ni?
ok tak?
ayong memang suka sebab ada ala-ala princess and hindustan...hahaha..
then usha-usha la...memang dah terjatuh cinta...huahuahua...
angau sudah dengan benda alah ni...

suka sebab bling-bling..hehe...
ini sangat simple and nice!
lebih kurang macam yang atas..sweet jugak!
v band..mcm ni pun cantik..tapi macam terjuntai kat dahi..hehe..
hoooo...ni macam melampau sangat...tapi still cantik!
ohhhh...ni cantik jugak...meltinggggg.... 
ni pun jenis juntai-juntai...tapi still menarik hati....
ni macam klasik-klasik...tapi cantik jugak!
ohhhh...kim kardashian okeh!!!simple tapi cantik gilerrrr...
ohhhhhhh!!!!
melting giler tengok semua....tolongggggg sayaaaaaaa...
sebab modelnya cantik-cantik pun ye jugak...
adakah akan menjadi secantik itu?????
dah...nak berangan sorang-sorang....hahahaha....
korang rasa mana paling cantik???

p/s: misi mencari headpiece bermula!

pic credit to Butik Pengantin Stylo and pakcik google!

5 comments:

cik mah said...

Cik mah tempah tudung nikah n turban tu dari ayunar...veil je sendiri...cantik...n try lah dulu letak n pkai..then minta pndpt yg lain....

AyongAtikah Zaid said...

@cik mah: sbb tgk cik mah pakai la knl ayunar ni..hehe...dah beli dah pun tudung tu, mmg suka sgt..hehe...tp skrg dilema headpiece pulak..hehe...

cik mah said...

Ooo yeker...hehehhe...xpe2 try lah ek...then tnyer mak n lain2..okey x...tp jgn tnyer en tunang tau..kasi surprise....hehheheh

sarahhernyzar said...

comey.. mesti ayong pakai lawa.. sara tak brp suka pakai head gear.. tp bila tgk org mashaAllah cantiknya.. nnt share tau yong..

AyongAtikah Zaid said...

@cik mah: alamak....dgn along mmg x pandai nak rahsia...dah terbagitau...huahuahua..

@sara: tula..tgk model2 pakai kompem la cun...x sedar diri nak jd cntk cmtu gak..haha..x kira, asalkan puas hati la..hehe..ok, nnt mklu cntk msti share, klu x share tu paham2 la ek..hehe...