❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 25, 2013

POST 110: First Fitting @ D'arienna


❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

saja buang tebiat apa entah nak share pic masa first fitting baju nikah hari tu...lama dah...hehe....
konon-konon nak surprise kan..tak payah la nak surprise sangat..hahaha....

along saya...baju dia ok je....sedap-sedap pakai...nasib baik...kalau tak kena layan cerewet dia ni lagi haru...hehe...psstt..sebab dia cerewet la dia pilih saya...hahahahaha.....
baju ayong...suka dengan meleret-leret tu..sangat diva..hahahaa...tapi banyak nak kena alter lagi...
tak sabar nak tunggu dah siap...hehe...
saja bagi gambar senget..hahahaha....
ni la rupa dia untuk first fitting...banyak gak nak kena alter..yang lagi best designer tu cakap taknak alter sampai awal bulan 5, sebab konon-konon nak bagi can ayong kuruskan sikit badan...huhu...tapi masalahnya ni dah nak masuk bulan 5 macam tak kurus pun...confirm jumpa minggu depan kena bebel..huahuahua...ahhhh...tak kisahlah...badan besar pun boleh pakai dress jugak kan????



12 comments:

Farhana IezAna said...

nie baju nikah ke sanding??

AyongAtikah Zaid said...

@ana:baju nikah..baju sanding sewa je..hehe..

cik hani said...

Cantek bju...meleret2 kainnya..

Diyana said...

kebaboomm laa dia punya meleret..
suka3

cintabella said...

ayong senget kepala nak tengok picture ayong tuuuu...cantik bajuuu :)

Farhana IezAna said...

wah baju nikah meleret2 ye..

AyongAtikah Zaid said...

@cik hani: hehe..thanks...masa ni je blh wat bju meleret2...hehe...

@diyana: hehe...kebabom la sgt...jgn jth tersungkur nnt udah lerrr....

@yana: hehe...sj je wat cmtu...nnt klu da btl2 ayong bg gmbr cntk punya ye...hehe...

AyongAtikah Zaid said...

@ana: aah...sj buat meleret2...sbb bju ni yg akn angkut tuk post wed...hehe..trbalik dgn org kn, biase org nikah nak simple2...hehe...

missGogreen said...

comei...huhuhuh...nnt dah berciap lg la comei sakan :D

p/s: jemput join 2nd GA dari MG..kot2 rezeki terpijak..boleh dpt emas
http://cikgogreen.blogspot.com/2013/04/2nd-ga-mg-emas.html

AyongAtikah Zaid said...

@MG: thanks...hehe...orait, thanks invite...insyaAllah nnt ayong join k..best ni..hehe...

orked violet @ SYA said...

ayong!! cantek La.mmg mcm diva! hehehe

ha, bj kaLer pth kt belakang tu pon Sya suke gk. skang tgh mood suci gitew. hahaha

AyongAtikah Zaid said...

@sya: hehehe...diva la sgt kn....cntk ek..klu g butik die lg rambang mata...geram giler tgk peplum die...mmg btl2 peplum..hehe...