❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 25, 2013

POST 109: Sampai Termimpi-Mimpi...HuHuHu


❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

selamat pagi semua....
pagi-pagi dah nak membebel kan...ni semua pasal mimpi malam tadi la...fuhhh...mimpi yang menggelabah....boleh pulak kan mimpi hari kejadian tapi mimpi semua jadi menggelabah dan huru hara...huhu...nak kata sebelum tidur mikior sangat, macam tak...huhu...so mimpinya dengan pakai baju kurung je, dok layan-layan tetamu, dok bersila atas lantai je borak-borak ok...lepas tu, tiba-tiba nampak si along dah sampai siap berpayung, yang kita ni tak siap apa pun lagi...pakai baju je...menggelabah la...tudung and veil cantik entah ke mana, muka selebet, mekap memang tak dan la...yang fikir dalam kepala otak nak pakai kasut bling-bling tu je...dah tak ingat pulak simpan kat mana, beriye cari dalam setiap almari dan rak...akhirnya jumpa...tengah-tengah pakai kasut, dengar bunyi orang ketuk pintu...tok..tok..tok...ingatkan along dah sampai depan pintu...rupanya ummi kejut bangun subuh...huhuhuhu....bangun-bangun blur....lepas dah waras sikit, fuhhhh...lega mimpi je...kalau betul-betul jadi macam tu, tak tau la nak cakap apa...huhu...

p/s: orang cakap mimpi terbalik dengan realiti..betul ke?apa pun, doakan semua berjalan lancar dan seperti yang dirancang ye...aamiin...

8 comments:

FIFI said...

kehkehkeh...ayong, tolong jangan jadi mereng sebelum kawen..stress betol dah ni..hahahha..

SarahSyafiq said...

ayong, dulu sarah pun pernah mimpi huru-hara mcm ni.bila terjaga..mujur mimpi..kuss semangat

Amalina Ali said...

HAHAHA. ayong, semua orang yang nak kawin mmg mcm ni. akan mimpi benda pelik2. nana dulu pun selalu mimpi gini. bila teringt balik mcmmmmm..... adehhh... pikir sangat smpai msuk dlm mimpi.

AyongAtikah Zaid said...

@fifi: hahaha...pengantin mereng...adoilaaaaa....kena pg spa ni...hahaha...

@sarah: penah jugak ek..buat debor je...rase mcm btl lak tu...adoyai..tp mjls sarah ok je kn? hehe...

@nana: mcm sengal je kn? haahaha....haaaadoiii...knangan btl la...huahuahua...

Cik Jelita said...

haha...kelakar...biasalah banyak pikir,kita pun penah mimpi on the day macam2 xsiap lg, kita nangis jer time tu.

AyongAtikah Zaid said...

@aimi: kan....klu btl2 jd mcm tu, mmg nangis laaaa....huahuahua...tp ape pun, asalkan slmt kawin...hahaha..

Mila Kamil said...

ayong... mila pon pernah mimpi camni... mayb sbb risau sgt kot... bnyk benda tak siap time tu... tapi, bile hari majlis, mila x risau sgt... just go with the flow, apa yg berlaku pon. rilex kan jiwa... mmg redha je... hehehehe...

AyongAtikah Zaid said...

@mila: tula kan..masa hari kejadian redha jela apa jadi pun asalkan selamat kawin and enjoy!!!hehe...