❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 10, 2013

POST 103: Cuti Kahwin Dah Lulus...Yeay!!!


❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t



seminggu sebelum dan seminggu selepas....
seminggu sebelum bajet untuk berperang@memanjakan diri sebelum hari kejadian....
berperang tu dah confirm...tapi harap-harapnya tak la sampai berperang hingga ke titisan darah yang terakhir, setahun buat preps ni oiiiii.....serik!huahuahua...

seminggu selepas yang paling tak sabar nak tungguuuuuu....plan untuk seminggu dah penuh....
harap-harapnya berjalan seperti yang dirancang...aamiin..hehe...

sekarang tunggu along pulak mintak cuti, biasalah lelaki, selalu last minit kan...layankan ajela...tapi membebel tetap membebel..haha...membebel itu harus...karang dia tak dapat cuti tak ke naya....tapi kalau dia tak dapat cuti, tinggallah jawabnya...I pergi cameron sorang-sorang...hahaha....

p/s: petang ni nak hantar borang kat pejabat agama...nebesss nak interview...huahuahua..
doakan semuanya dipermudahkan ye...aamiin...

12 comments:

Farhana IezAna said...

cepatny ayong dh mintak cuti ye..
selamat bercuti la nnt..
best tu cuti 10 hari..

Nurul Najihah said...

waaah : bezzznye . Tahniah :) & moge kekal hingga akhirat hayat ... ~

AyongAtikah Zaid said...

@ana: hehe...abis sume da berebut2 nak mntk cuti...ade nak kawin jugak, holiday sana sini...mmg kne mntk awl2..hehe...tula...x sbr nak tgu seminggu selepas tu..haha..

@najihah: jgn congrats dulu,,,lom setel lg majlisnya...skrg tgh berperang...pape pun, thanks a lot!! =)

NinaAz said...

Ready to wedding prepared. Hihihi ♥♥♥

khadijah said...

waaa cam ne interview tadi ayong? amboi masa pas kawin nanti mesti tak sanggup la nak tinggalkan hubby kalo dia tak cuti, sanggup je duduk rumah menanti hubby pulang keje..hee tu dija kot :p

LiNda said...

yeayyy...syoknye. linda x apply lagi sebab wedding bulan 8, tpi tunang linda da apply, ari2 dia bsing suh apply cuti kawin cepat2..

Diyana said...

best kan nak cuti...
rasa xsabar sungguh.. ahakz!

AyongAtikah Zaid said...

@linda: wah!!tabik spring tunang linda..sgt pntas!!hehe...along ni kang tgkla...bln 5 kag bru die sebok2 nak apply...klu x dpt cuti siap la..haha..

@diyana: tula.x sbr sungguh..lg2 yg smngu slps...nak release segala stress...hehe..

nmS said...

seronoknya cuti..hehe

AyongAtikah Zaid said...

@nms: beronok2...x sabar nak cuti tu lg byk dr x sbr nak kawin...hehe...

FarizAtie said...

hamboiii sernon bukan main..^_^

AyongAtikah Zaid said...

@atie: alaaa...bg la can....hehehe....