❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 26, 2013

POST 83: Kisah Hantaran Kahwin Kami


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

ayong tak pernah cerita apa-apa pasal hantaran kahwin ayong dalam blog ni kan?
kalau ada pun, mesti cakap hantaran benda paling malas nak buat..haha..
bukan apa, nak buat sendiri, tangan tak berapa nak kreatif, nak suruh orang buat, adoi...bajet ni paham-paham jela...bak kata ummi, "ala..google jela, lepas tu tiru je..."
hmmm...berbekalkan ayat tu ayuhlah kita merajinkan diri membuat hantaran yokkkkk....
sebenarnya, mula-mula dulu plan tak nak buat hantaran langsung...lepas tu ma along cakap macam tak kahwin je..buatlah sikit..dapat bakal menantu sempoi, begitulah...huahuahua...so, ayong pun mengalah, baiklah kita buat sikit...bagi makanan jela..senang sikit...bajet pun tak la banyak sangat...tapi along pulak taknak...nak ada barang-barang jugak...bila lagi nak buat, sekali ni je...siap gaduh-gaduh tau...haha..
dan akhirnya ayong pun mengalah...baiklah, kita buat ada barang-barang sikit tapiiii....
harus ada tapinya...nak beli barang-barang dia nak tu pakai duit dia sendiri...hahahaha....
haruslah kan, barang lelaki ni bukan murah tau...huhu...

akhirnya kata putus pun diambil...nak buat list barang hantaran ni pun satu hal jugak...
bertukar-tukar...pening tak pening jugaklah...huhu...
jomlah ayong listkan barang hantaran kitorang...
rasanya yang ni dah last kot..kalau ada tukar lagi, pua ci tau lahhhhhh....

HANTARAN ALONG KEPADA AYONG
mas kahwin + rantai tangan
(tak termasuk hantaran pun sebenarnya ni..tapi nak masukkan jugak..)
telekung
jam tangan + novel
kain pasang + purse
kek
coklat

HANTARAN AYONG KEPADA ALONG
cincin silver
jam tangan
kemeja
belt + wallet
kek
coklat
bunga rampai

haaaaa....tu dia.....5 balas 7...ambil yang paling sikit...haha...simple je kan????
bekas hantaran semua pinjam-pinjam orang je....punyalah bajet....hahaha.....
so progress untuk hantaran sekarang barang-barang dah ada, konsep pun dah ada...cehhh..berkonsep bagai...hahaha..so nantilah nak pergi jalan-jalan ayer hitam cari barang deko-deko...
adoiii...malasnya la...ya Allah, rajinkanlah hambaMu ini...

p/s: gambar hantaran memang takde lagi...tunggu nanti ye kita story mory pasal hantaran lagi...sorry!

POST 82: Catering finalized!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

akhirnya ayong dah memanfaatkan last weekend dengan jumpa pakcik shukor dan cik mala, jiran ayong untuk finalized pakej katering yang ayong dapat...untuk makluman korang, ayong dah booking dengan pakcik shukor ni sejak bulan 11 tahun lepas..dan alhamdulillah sebab ayong dah booking dari tahun lepas, pakcik shukor bagi ayong harga tahun lepas jugak iaitu RM10/pax...kalau ikutkan tahun ni dah naik RM11/pax katanya...alhamdulillah...syukur sangat sebab dalam bajet dan ayong rasa puas hati sebab macam berbaloi dengan apa yang ayong akan dapat...jom tengok apa yang ada dalam pakej ayong ni...

alas meja dan skirting
sarung kerusi dan riben
menu tetamu (nasi briyani full set)
hidangan pengantin (tambahan beberapa lauk special)
4 set hidangan untuk rombongan pengantin lelaki
buah dan air ikut apa ayong nak
kelengkapan set katering
2 set meja bufet
krew katering
pa system
kumpulan kompang

ok tak?
kira ok jela kan..taknak fikir pasal katering dah....tunggu hari kejadian je..semoga semua urusan dipermudahkan dan semoga pakcik shukor masak sedap-sedap masa majlis ayong nanti ye...aamiin..

p/s: susah jugak nak tentukan bilangan tetamu ni ye...sebab ayong anak sulung memang takde pengalaman langsung...family ayong pulak jenis family ada di sana sini dan jenis ramai kawan serata malaysia hasil hidup berpindah randah dari ayong kecik...so memang kalau boleh nak jemput semua kan...tapi haruslah ikut kemampuan kan...kalau kaya raya memang jemput dah satu malaysia...tapi sebab belum lagi kaya raya, tak dapatlah...huhu...banyak benda kena consider....apa pun, sekarang semua dah finalized, hanya mampu tawakkal jela..semoga Allah s.w.t cukupkan apa sahaja yang tak cukup pada hari kejadian dan semoga semua sentiasa mendapat keberkatanNya...aamiin...

Thursday, February 21, 2013

GIVEAWAY 55: Contest Teka Barang Apa


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

nak join klik banner ni untuk maklumat lanjut ye...

kena teka apa barang ni....


wuarggghhhhh!!!
mencabar sungguh ni.....jom perah kepala otak....
ada orang nak tolong tak????
apa ekkkkkk?????

p/s: ayong dah teka...belasah jela...mintak-mintak betul...ada rezeki...aamiin...

GIVEAWAY 54: February 2013 Blog Giveaway


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Dah lama rasanya blog ni tak join ga...hehe...
jom join ga yang satu ni....
idaman hati ayong nak set quilling ni...memang teringin sangat..tapi belum ada rezeki...dulu pernah menang satu giveaway tapi biasalah asam garam seorang comper yang masih amatur, ada je yang janji nak bagi hadiah, tapi tak dapat-dapat pun...takpelah, bukan rezekilah maknanya tu kan...
so kali ni jom usaha lagi...manalah tau...hehe...

nak join klik banner ni ye!



POST 81: Finally...It's 100!!!!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Teka apa yang 100????
hehehe....



Dengan ini diumumkan....
blog saya dah mencapai 100 followers!!!
hehe...
kecoh ya amat yekkkk...
untuk orang biasa macam ayong ni haruslah kecoh sebab ingat lagi masa mula-mula buat blog ni kan nak letak benda-benda kat sidebar tu, fikir nak letak ke tak followers sebab fikir ada ke orang nak follow blog picisan aku ni...dah la update tenggelam timbul....kasihan blog ni punya tuan macam ni....apa-apa pun, saya sayang blog saya....hehe....and thanks to all followers!!!

lagi 1 benda yang 100 adalahhhhh......

jeng

jeng

jeng

100 hari lagi nak kahwin!!!!!!!!!!!!!

perasaan sekarang entahlah....mood swing sokmo....haha....
preps progress setakat ni macam slow sangat...
nasib baik yang nak DIY semua dah siap...tinggal sikit-sikit je lagi...bukan banyak sangat pun..huahuahua....
just sekarang tengah risau akan vendor-vendor saya...
kerana belum menampakkan hasil yang boleh melegakan,....
kata putus masih belum diambil.....
dalam checklist masih banyak yang kuning...
maksudnya dah booking tapi belum finalize or belum menampakkan hasil...
harap-harapnya semua dipermudahkan...
itu je doa ayong setiap hari....
~aamiin~

p/s: happy dan nervous bercampur aduk ni....zzzzzzzzzzz.....

Monday, February 18, 2013

POST 80: Haishhhhh....deborlah pulak....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Aktiviti malam-malam ni biasalah melayan facebook dan blog...blogwalking entry baru semua blog yang difollow...hehe...tapi malam ni banyak pulak entry pasal tailor and designer...yg lambat siap, yang tak tepati janji, yang cakap tak serupa bikin..huhu...terus rasa berdebar apa ceritalah dengan baju nikah kami nan satu tu...dia janji boleh fitting hujung bulan 2 ni...tapi tetap nervous jugak....normalkah perasaan ini?huhu...bila dah berdebar ni nak je whatsapp designer tu tanya progress...tapi dah malam sangatlah pulak...kena tahan sampai besok la ni jawabnya...aduhai hati....karang ada jugak yang tak boleh tidur malam ni...jadi mata panda....ya Allah...Kau permudahkanlah semuanya...semoga berjalan seperti yang dirancang...tetapi rancanganMu jua yang terbaik...kuatkanlah hati hambaMu ini untuk menempuh dugaanMu...aamiin...

p/s: ada tips tak macam mana nak tanya progress baju kat tailor yang tak buat dia jadi annoying or cakap "budak ni mengada pulak..aku tau la keje aku.." huhu...sebab kadang fikir macam tak baik pulak asyik tanya-tanya...karang dia geram buat jadi buruk, padan muka...tapi kalau tak tanya-tanya karang jadi pulak masalah seperti di atas....huhu....alahai...cepatlah siap wahai baju..nervous tak sudah..huhu....

Saturday, February 16, 2013

POST 79: Pre Review MUA Pulakkkk......


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

wahhhh!!! kemain free hari ni ek...kuang kuang kuang.....
semalam dah review bridal kan....sekarang nak pre review MUA ayong pulak...
jenuh jugaklah nak pilih MUA ni tau..lagi-lagi untuk orang yang tak bermekap macam ayong ni...sangat tak reti...setakat pakai bedak Silky White dengan lip balm cherry retilah.....hadoi....konon-konon berpegang pada prinsip wanita yang keluar rumah tanpa secalit mekap adalah wanita yang yakin dengan natural beauty...boleh?Haha..
konon nak belajar mekap sendiri tapi kalau dah tak beminat langsung memang jangan haraplah...hehe...
konon nak mekap natural-natural, tapi nak tutup segala lubang dan jerawat..acaner tu???
akhirnya setelah berbulan-bulan survey jugak sama macam bridal tu, ayong pun telah membuat keputusan yang besar...booked ajelah akak ni...setiap kali survey memang dah berkenan...tebal tak tebal sangat la dia mekap...kalau dia mekap jadi muka Datuk Siti pun tapi kalau cantik, apa salahnya kan...hahaha....
dah, jangan nak berangan sangat ayong!
jom tengok siapa MUA ayong..hehe..
Sarimah Othman
bagi gambar sketch dulu ye...nanti kalau k.ima mekap ayong betul-betul cantik, kita letak gambar k.ima paling cantik kat blog picisan ni ok....hehe....
seriously ayong cakap ayong tak tau macam mana nak classify mekap tu bagus ke tak..yang ayong tau asal cantik di mata ayong, maka cantiklah ia...huhu....
so bila tengok gambar semua customer k.ima ayong berkenan....
nak tengok jugak???
nak lettewwww....hahaha....
jom jom...mood tengah baik nak sharing sharing ni...hehe....




ok, dah cukup dulu...kalau nak tengok banyak-banyak boleh terjah fb dia terus...
klik je gambar dia kat atas sekali tu ok....
akhir kata....
moga-moga k.ima akan mekap ayong cantik-cantik di hari kejadian nanti ye...aamiin....

Friday, February 15, 2013

POST 78: Jommmm Pre Review Bridal Kita ....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

haiiii....hari ni free sikit....jom ngapdet belog!!! hahaha....
kalau ada baca post-post ayong sebelum ni, ayong ada bagitau ayong dah booked bridal dengan mua...lepas tu konon-konon nak review lepas wedding...tapi since banyak lak kelapangan sekarang, dan tak tau nak cerita pasal apa...jom pre review bridal ayong mau???
kalau tak mau, nak cerita jugak...motifnya nanti lepas kahwin kalau tak sempat nak review, bolehlah suruh refer entry yang ni...so tak la rasa bersalah sangat...hehe.....
ok, dengan ini ayong memperkenalkan bridal ayong.......taraaaaaa......


nama dia N&R sebab owner dia sorang Nekman dan sorang lagi Rizal....
bridal ni kat ayer hitam, johor je..ni sebab utama ayong pilih dia...paling dekat dengan yong peng yang hasil-hasilnya boleh tahan jugak la dengan harga yang ayong rasa berbaloi...kat yong peng tu memang ada beberapa bridal tapi tak berapa berkenan...bridal ni pun ada la berbulan-bulan ayong usha segala page dan facebook owners dia sebelum booking tu...saya memang stalker tegar ye...harap maklum...haha...
since majlis ayong ni bukan ada bersanding apa bagai, so ayong tak ambil pakej pun dengan bridal ni...just sewa baju sepasang, deco dewan dan stage dengan backdrop untuk photocorner (ayong ambil backdrop macam mini pelamin tapi ubah konsep jadi untuk photocorner..faham?kalau tak faham, tunggu ayong kahwin la ek...hehe..)...tu je...tu je pun makan riban jugak la tau...tapi nak compare dengan lain-lain, rasanya kira murah jugak la selepas ayong buat kira-kira segala tolak tambah darab bahagi...hehe...

ok..tak baik membebel panjang-panjang kan..jom cuci mata sikit....hehe...

deco stage yang simple yang ayong suka..hehe...
backdrop photocorner yang ayong cakap tu mungkin hasilnya begini tapi dari 3 panel ni, ayong punya 1 panel je...huahuahua...bajet ciput tapi nak jugak...aaahhhh...tak kira!!asal ada jugak backdrop comel begini di wedding ku nanti...hehe...
bila tengok dua-dua design backdrop ni tiba-tiba ting!!! amacam kalau combine??hehe..
harus merayu pada nekman ni...hehe...
nampak sangat simple tapi elegan untuk nikah atas stage..ting lagi!! haha...
sebab baru pre review, kita tunjuk sikit je baju yang diorang ada...
klu nak tengok banyak-banyak, sila klik gambar atas sekali tu ye...

SENARAI HARGA PAKEJ N&R

ok, dah cukup dulu..nama pun pre review kan...nanti tunggu kalau diorang punya hasil kerja superb lagi memberangsangkan, ayong review banyak-banyak ok...tapi tak janji tau..karang kena janji dicapati pulak...opssss...dah melalut...so maknanya kena stop la ni....akhir kata diharapkan bridal ni akan buat yang terbaik untuk wedding ayong walaupun ayong ni bukanlah customer yang booking pakej mahal-mahal..huahuahua...kita tunggu jela 1/6 nanti ek apa jadi...tunggguuuuuuu!!!!

p/s: untuk MUA ayong tak ambil sekali dengan bridal ni...nanti kita pre review MUA jugak ye jika ada kelapangan....hehe....

Sunday, February 10, 2013

POST 77: Back On Track!

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Jom jom update pasal kahwin bagi semangat sikit...ummi dah semangat dah...tapi tuan badan yang nak kahwin ni dah macam taknak kahwin...tolong ketuk sikit si ayong ni...huhu...
seriously terasa masa dah berlari pecut 150km/jam...tak terkejar...tapi progress macam gitu je...stress wehhh...tu yang jadi malas nak fikir....tapi selagi tak bulan 6, wajib fikir...kalau kahwin dengan anak raja takpelah, hire je wedding planner...sediakan badan je...huahuahua...
ok, jomlah kita tengok progress untuk big day ayong ni di samping ayong boleh refresh jugak kepala otak ni apa nak kena buat selepas dah berapa lama sangat sebok kerja sampai tak sempat-sempat fikir pasal kahwin....huhu...

TEMPAT NIKAH DAN RESEPSI + KHEMAH
part ni memang dah setel...semua sekali harung buat kat dewan yong peng....settle!
just maybe nak tambah khemah sikit kat luar dewan...untuk family lepaking...sebab diorang datang dari jauh, mesti nak duduk lama....takkan nak duduk dalam dewan je kan...
so harap-harap takde masalah la dengan dewan ni...

CATERING RESEPSI + AYAM TEMPAYAN + JAMUAN NIKAH
dari tahun lepas dah booking dengan pakcik shukor...tinggal tunggu masa nak finalize je...tak sempat-sempat lagi nak jumpa dia...nak finalize segala benda berkaitan katering...menu, krew, deco makan beradab, pa system, kompang....berdoa kot-kot pakcik shukor nak bagi diskaun ke banyak free gift ke..mana tau..hehe..
untuk nikah belum lagi....tunggu bulan 5...buat jamuan ringan je...
ayam tempayan tu abah request nak, ayong ok jela....sebab memang suka ayam..so dah booking jugak...nanti ayong up special entry pasal ayam tempayan ni ye....

HOMESTAY + TRANSPORT FAMILY ALONG
kena cari 3 homestay..1 untuk family along, 1 untuk family abah, 1 untuk family ummi...
dah survey-survey area yong peng ni...ada la beberapa yang masuk list...
insyaAllah besok lusa ke pergi usha-usha dengan ummi abah....
transport untuk family along pun belum booking lagi...tapi along dah survey...

KAD JEMPUTAN + BUNTING + BANNER + POSTER WELCOME BOARD
kad alhamdulillah yang dapat free dari inkduztry studio dah finalize draf...sekarang tunggu masa nak print...kalau takde aral, akhir bulan 2 ni siap...semoga semua berjalan seperti dirancang..nak tengok? tunggu nanti dah siap ek...surprise! hehe...bunting, banner dan poster belum tempah lagi..tengah mencari vendor yang murah dan best...idea design je dah ada dalam kepala...hehe...

PROSEDUR NIKAH + MASKAHWIN + GELANG AYONG + CINCIN ALONG
beberapa hari lepas abah along dah tanya tok kadi kampung diorang nak mintak borang kahwin dia..tapi tok kadi tu cakap kena ada result test hiv dulu baru boleh ambil borang..memang camtu ek kalau kat kelantan? selama ni ayong ingat apa-apa ambil borang dulu, then baru proceed buat hiv test dan sediakan segala dokumen tu...so sekarang ni tengah tunggu along buat hiv test dulu dan setelkan borang dia..lepas tu baru boleh proceed ayong punya...harap-harap bulan 4 je settle semua segala prosedur ni....mas kahwin, gelang, cincin semua dah beli tinggal nak deco cantik-cantik atas dulang hantaran je....

PHOTOGRAPHER DAN VIDEOGRAPHER
part ni memang dah lama settle...tinggal tunggu hari kejadian je....stay tuned!

BRIDAL + MUA
bridal ayong dah booking hari tu...tapi belum finalize la baju nak yang mana, deco semua macam mana...biasa korang finalize bila ek?nak finalize sekarang macam awal sangat...karang ada yang kejap nak tambah yang ni, nak buang yang tu..pening pulak vendor tu...MUA pun dah settle untuk nikah dan resepsi...lepas kahwin la ayong reveal siapa bridal dan MUA ayong ek...tengok hasil kerja diorang dulu macam mana...harap-harap superb la...hehe...

BAJU NIKAH
part ni ayong memang nervous...dah booking bulan 11 tahun lepas...sekarang patut dah on the way buat la dress ayong dan baju melayu along...memang tempah pakej siap semua..designer tu janji bulan 2 ni siap...so kita tunggu la..harap-harap semua ok...badan please jangan meng'gemok' sangat...karang tak muat, naya!

HANDBOUQET
bab hb ni dah lega sebab mila aawd nak sponsor....then ada jugak dari mrsnellybouquet..tapi dengan mila belum discuss lg, tunggu mila setelkan big day dia dulu...dengan nelly dah request nak macam mana, bagi tempoh sampai akhir bulan 3...so, wait and see!

DOORGIFT
haaaaa.....sekarang tengah pening pasal ni..tak tau nak pilih apa...confuse! kejap rasa nak benda ni, 2 minit karang taknak pulak...nak yang tu pulak..adoyai...sampai sekarang memang takde bayang lagi doorgift ayong nanti macam mana...ada orang nak sponsor doorgift tak?haha...
doorgift untuk kanak-kanak maybe maksu nak sponsor...lega...hehe...

HANTARAN
barang-barang hantaran ada kain pasang dan telekung je belum beli lagi...coklat dengan kek tunggu nanti dah dekat...dulang nasib baik pinjam maklong punya je...tak yah susah-susah beli...nak kena tengok dah ni nak deco macam mana...tapi malasnya tuhan je yang tau...bab hantaran ni memang tak semangat langsung...boleh tak macam tu? tak faham la jugak kenapa...huhu...ya Allah, rajinkanlah si ayong ni....

DIY + GUESTCORNER + PHOTOCORNER + SIGNAGE
alhamdulillah segala benda yang nak diy macam centerpiece, segala benda untuk guestcorner dan photocorner macam dah siap...tinggal nak final check...takut ada tertinggal..lepas tu boleh simpan diam-diam dalam kotak...nanti hari kejadian tinggal susun je...signage je belum print lagi...tu yang kaler kuning..

 haaaa....lega dah berjaya taip sepanjang ni untuk update progress wedding...
sekian dulu ye...doakan semuanya dipermudahkan dan dikurniakan rezeki melimpah ruah untuk b2b yang satu ni ye....dah terasa ke'nervous'an itu...bila orang tanya bila nak kahwin, cakap 1/6, dah dengar ayat tak lama dah tu...kalau dulu, bila bagitau tarikh je semua cakap lama lagi....huahuahua...

p/s: maafkan entry yang bosan panjang lebar tanpa gambar...huhu...


POST 76: Apa Nak Membebel Ekkkk????


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

hohohoi!!
fuhhhhh.....lama sungguh tidak membebel...serius rindu gilerrrr.....
bila busy tak manyempat nak membebel kat sini, idea datang mencurah-curah...
bila ada idea ni, blur pulak..adoyai...tak paham betul dengan diri sendiri...huahuahua...

disebabkan tak tau nak membebel apa, layan gambar jom?
ada satu benda nak share...nak gelak pun ada..malu pun ada...
tapi kalau orang yang dah kenal ayong mesti terus kena tembak, "ko ni tau malu ke?"Haha...

seriously tak expect langsung muka akan terpampang kat paper...
so tak pasal-pasal la famous 1 Malaya sekejap...hahaha....

ni kat metro...orang cakap ada kat utusan dan kosmo jugak..tapi sejujurnya ayong sendiri tak pernah tengok real punya...tengok kat whatsapp dan fb je....
akak jaga parking yang selalu jumpa di sebalik tingkap kereta pun simpan keratan akhbar ni...rasa terharu...huhu...
yang tudung purple itu saya ye bersama bos saya...ramai orang cakap muka ayong muka nampak sangat happy.. dah macam promote produk yang kena rampas tu pun ye jugak...haha...snap gambar haruslah muka say cheese kan...memang tak sangka abang wartawan tu akan pilih gambar yang ada ayong...sebab kalau ikutkan ada banyak lagi gambar..ada ramai lagi kat tempat kejadian...tapi dah semua paper yang keluarkan cerita ni pulak kuarkan gambar yang sama je...segan wehhhh.....
meh nak cerita sikit apa benda berita ni ye...sebenarnya ayong ni kerja penguatkuasa farmasi..so kerja kitorang membanteras orang-orang yang salah guna ubat, jual ubat suka-suk hati tanpa lesen..sebab ubat ni special, kita ada beberapa akta undang-undang yang harus diikut....untuk lebih detail pasal penggunaan ubat ni boleh baca entry ayong yang ini...ayong dah membebel pasal ni satu masa dulu...
so, bila ada orang yang buat salah, kitorang akan buat serbuan rampasan...jadi gambar yang kat atas ni adalah semasa serbuan dijalankan..produk yang disyaki mengandungi sildenafil@viagra (nama ubat yang tak boleh dijual sesuka hati) ialah perkasa plus...sila google ye untuk keterangan lebih lanjut....sebab ayong nak cerita pasal muka masuk paper je...hahaha....
memang jadi kenangan betul la....untuk orang biasa macam ayong ni bila muka masuk paper jadi sesuatu yang luar biasa...abah yang dah berapa kurun tak beli paper, tiba-tiba semangat pergi cari paper...pakcik ayong dia tau 3 hari selepas hari kejadian, terus pergi kedai nak cari paper yang 3 hari lepas punya..serius gelak terbahak-bahak bila dengar dia cerita..hehe....
ok, tu jela nak cerita...kenangan jadi famous 1 malaya untuk sehari....hahaha....

p/s: sedang push diri untuk back on track buat preps kahwin...entah mana semangat nak kahwin tu hilang..jom jom update pasal kahwin...next entry!

Friday, February 1, 2013

POST 75: i'm soooo busy!

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


rindu nak membebel kat sini....tapi busy...banyak kerja...
nak fikir pasal kahwin pun tak sempat...banyak nak cerita ni...
need holiday!
Tapi tak boleh gak, simpan cuti kahwin...huahuahua.....
oh..di kesempatan ini..Nak announce..ayong dah join instagram....ha...
nama ayong sama macam kat fb, AyongAtikah Zaid...jom folo molo..haha...
~semoga dipermudahkan segala urusan...aamiin...~