❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 21, 2013

POST 81: Finally...It's 100!!!!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Teka apa yang 100????
hehehe....



Dengan ini diumumkan....
blog saya dah mencapai 100 followers!!!
hehe...
kecoh ya amat yekkkk...
untuk orang biasa macam ayong ni haruslah kecoh sebab ingat lagi masa mula-mula buat blog ni kan nak letak benda-benda kat sidebar tu, fikir nak letak ke tak followers sebab fikir ada ke orang nak follow blog picisan aku ni...dah la update tenggelam timbul....kasihan blog ni punya tuan macam ni....apa-apa pun, saya sayang blog saya....hehe....and thanks to all followers!!!

lagi 1 benda yang 100 adalahhhhh......

jeng

jeng

jeng

100 hari lagi nak kahwin!!!!!!!!!!!!!

perasaan sekarang entahlah....mood swing sokmo....haha....
preps progress setakat ni macam slow sangat...
nasib baik yang nak DIY semua dah siap...tinggal sikit-sikit je lagi...bukan banyak sangat pun..huahuahua....
just sekarang tengah risau akan vendor-vendor saya...
kerana belum menampakkan hasil yang boleh melegakan,....
kata putus masih belum diambil.....
dalam checklist masih banyak yang kuning...
maksudnya dah booking tapi belum finalize or belum menampakkan hasil...
harap-harapnya semua dipermudahkan...
itu je doa ayong setiap hari....
~aamiin~

p/s: happy dan nervous bercampur aduk ni....zzzzzzzzzzz.....

9 comments:

Syazana Zainn said...

congrates!

maknanya dah tak lama lg lah tu kan

jgn panik, dan kena sentiasa follow-up dgn vendor :)

AyongAtikah Zaid said...

@syazana: thanks!! aah dah x lama...nebes la pulak...hehe...orait!! misi mengejar vendor...hehe....

Rina Ellisa said...

tahniahhhhhhhh :))

AyongAtikah Zaid said...

hehe...thanks rina ellisa!! happy dan nervous bercampur aduk ni...hehe...

Farhana IezAna said...

sama la kite..mood kelaut nk wt preparation wed.
ana pn lagi 114 hari lagi nie..
aduhai..

AyongAtikah Zaid said...

@farhana: tula kan...mood ke laut pastu stress..hahaha...

Amalina Ali said...

wohoaaaa... dah boleh strat menghitung hari ni. HIHI.

Farhana IezAna said...

mmg stress lagi2 klo ada prob mana2 kn..

AyongAtikah Zaid said...

@nana: haha...tidur malamku sudah tak lena....

@farhana: kannnnn.....xpela...kenangan nak kawin....biar rasa ssh...so nnt lbh mhargai...=)