❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 26, 2013

POST 82: Catering finalized!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

akhirnya ayong dah memanfaatkan last weekend dengan jumpa pakcik shukor dan cik mala, jiran ayong untuk finalized pakej katering yang ayong dapat...untuk makluman korang, ayong dah booking dengan pakcik shukor ni sejak bulan 11 tahun lepas..dan alhamdulillah sebab ayong dah booking dari tahun lepas, pakcik shukor bagi ayong harga tahun lepas jugak iaitu RM10/pax...kalau ikutkan tahun ni dah naik RM11/pax katanya...alhamdulillah...syukur sangat sebab dalam bajet dan ayong rasa puas hati sebab macam berbaloi dengan apa yang ayong akan dapat...jom tengok apa yang ada dalam pakej ayong ni...

alas meja dan skirting
sarung kerusi dan riben
menu tetamu (nasi briyani full set)
hidangan pengantin (tambahan beberapa lauk special)
4 set hidangan untuk rombongan pengantin lelaki
buah dan air ikut apa ayong nak
kelengkapan set katering
2 set meja bufet
krew katering
pa system
kumpulan kompang

ok tak?
kira ok jela kan..taknak fikir pasal katering dah....tunggu hari kejadian je..semoga semua urusan dipermudahkan dan semoga pakcik shukor masak sedap-sedap masa majlis ayong nanti ye...aamiin..

p/s: susah jugak nak tentukan bilangan tetamu ni ye...sebab ayong anak sulung memang takde pengalaman langsung...family ayong pulak jenis family ada di sana sini dan jenis ramai kawan serata malaysia hasil hidup berpindah randah dari ayong kecik...so memang kalau boleh nak jemput semua kan...tapi haruslah ikut kemampuan kan...kalau kaya raya memang jemput dah satu malaysia...tapi sebab belum lagi kaya raya, tak dapatlah...huhu...banyak benda kena consider....apa pun, sekarang semua dah finalized, hanya mampu tawakkal jela..semoga Allah s.w.t cukupkan apa sahaja yang tak cukup pada hari kejadian dan semoga semua sentiasa mendapat keberkatanNya...aamiin...

No comments: