❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 15, 2013

POST 78: Jommmm Pre Review Bridal Kita ....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

haiiii....hari ni free sikit....jom ngapdet belog!!! hahaha....
kalau ada baca post-post ayong sebelum ni, ayong ada bagitau ayong dah booked bridal dengan mua...lepas tu konon-konon nak review lepas wedding...tapi since banyak lak kelapangan sekarang, dan tak tau nak cerita pasal apa...jom pre review bridal ayong mau???
kalau tak mau, nak cerita jugak...motifnya nanti lepas kahwin kalau tak sempat nak review, bolehlah suruh refer entry yang ni...so tak la rasa bersalah sangat...hehe.....
ok, dengan ini ayong memperkenalkan bridal ayong.......taraaaaaa......


nama dia N&R sebab owner dia sorang Nekman dan sorang lagi Rizal....
bridal ni kat ayer hitam, johor je..ni sebab utama ayong pilih dia...paling dekat dengan yong peng yang hasil-hasilnya boleh tahan jugak la dengan harga yang ayong rasa berbaloi...kat yong peng tu memang ada beberapa bridal tapi tak berapa berkenan...bridal ni pun ada la berbulan-bulan ayong usha segala page dan facebook owners dia sebelum booking tu...saya memang stalker tegar ye...harap maklum...haha...
since majlis ayong ni bukan ada bersanding apa bagai, so ayong tak ambil pakej pun dengan bridal ni...just sewa baju sepasang, deco dewan dan stage dengan backdrop untuk photocorner (ayong ambil backdrop macam mini pelamin tapi ubah konsep jadi untuk photocorner..faham?kalau tak faham, tunggu ayong kahwin la ek...hehe..)...tu je...tu je pun makan riban jugak la tau...tapi nak compare dengan lain-lain, rasanya kira murah jugak la selepas ayong buat kira-kira segala tolak tambah darab bahagi...hehe...

ok..tak baik membebel panjang-panjang kan..jom cuci mata sikit....hehe...

deco stage yang simple yang ayong suka..hehe...
backdrop photocorner yang ayong cakap tu mungkin hasilnya begini tapi dari 3 panel ni, ayong punya 1 panel je...huahuahua...bajet ciput tapi nak jugak...aaahhhh...tak kira!!asal ada jugak backdrop comel begini di wedding ku nanti...hehe...
bila tengok dua-dua design backdrop ni tiba-tiba ting!!! amacam kalau combine??hehe..
harus merayu pada nekman ni...hehe...
nampak sangat simple tapi elegan untuk nikah atas stage..ting lagi!! haha...
sebab baru pre review, kita tunjuk sikit je baju yang diorang ada...
klu nak tengok banyak-banyak, sila klik gambar atas sekali tu ye...

SENARAI HARGA PAKEJ N&R

ok, dah cukup dulu..nama pun pre review kan...nanti tunggu kalau diorang punya hasil kerja superb lagi memberangsangkan, ayong review banyak-banyak ok...tapi tak janji tau..karang kena janji dicapati pulak...opssss...dah melalut...so maknanya kena stop la ni....akhir kata diharapkan bridal ni akan buat yang terbaik untuk wedding ayong walaupun ayong ni bukanlah customer yang booking pakej mahal-mahal..huahuahua...kita tunggu jela 1/6 nanti ek apa jadi...tunggguuuuuuu!!!!

p/s: untuk MUA ayong tak ambil sekali dengan bridal ni...nanti kita pre review MUA jugak ye jika ada kelapangan....hehe....

8 comments:

sarahhernyzar said...

cantik pelaminnya.
mesti cantek pelamin nnt.
XOXO~!!!

AyongAtikah Zaid said...

hehe...arap2nye la...kdg2 x sbr...kdg2 nebes tkt x jd mcm yg dirancang...harap2 semua ok la...:-)

A.N.A said...

cantik2 pelamin butik ayong ambik..suka tgk..

AyongAtikah Zaid said...

hehe...ayong pun sukeeeee....:-)

cha said...

pelamin yg first tu cantik. simple tapi sweet.

Fyka said...

waaaaaaaaaaa beshnya..cantik2.

nadia said...

cantiknyaaaaaaaaa pelamin ni semuaaaaaaaaaaa! :))
semoga semua dipermudahkan yong :)

AyongAtikah Zaid said...

@cha: kannnnn.....suka sgt...haihhh...x sbr nak tgk sndr punye...hehe...

@fyka: tq2...arap2 diorgbakn buat cntk2 tuk ayong jugak...doakan tau...hehe,.

@nadia: ade rase nak kawin lg x?hahaha....thanks nadia...:-)