❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 21, 2013

GIVEAWAY 54: February 2013 Blog Giveaway


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Dah lama rasanya blog ni tak join ga...hehe...
jom join ga yang satu ni....
idaman hati ayong nak set quilling ni...memang teringin sangat..tapi belum ada rezeki...dulu pernah menang satu giveaway tapi biasalah asam garam seorang comper yang masih amatur, ada je yang janji nak bagi hadiah, tapi tak dapat-dapat pun...takpelah, bukan rezekilah maknanya tu kan...
so kali ni jom usaha lagi...manalah tau...hehe...

nak join klik banner ni ye!



No comments: