❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 5, 2013

POST 152: Review Handbouquet Meletop Kalah Meriam Buluh By Mila AAWD

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Tajuk sangat mood hari raya kan...hahahaha...
Disebabkan mood kerja dah negatif..jom kita sambung review la ye...hehe...
kali ni nak review handbouquet yang super gojes by mila..lagi super duper gojes bila dapat handbouquet ni sebagai hadiah...yeay!!! btw, korang kenal tak mila? rasa ramai b2b and ex b2b familiar dengan nama mila...mana taknya, owner wedding vendor yang hasil kerja diorang memang meletop kalah bunyi meriam buluh ok...kalau korang tak percaya and baru nak kenal mila ni, sila-sila terjah link ayong bagi ni ok...

fb bisnes: Azmah Ahmad Wedding Deco & Events
blog bisnes: Azmah Ahmad Wedding Deco & Events

ayong pun pernah buat pre review untuk Azmah Ahmad Wedding Deco & Events dalam giveaway yang ayong join...kalau nak layan, boleh terjah sini ye...alhamdulillah melalui giveaway ni la ayong berjaya menang handbouquet by mila...sebelum tu memang mengidam sangat nak handbouquet by mila...tiap kali tengok mila upload gambar handbouquet dia buat untuk b2b, memang meleleh la wa cakap luuuu....so bila mila buat giveaway and nak hadiahkan handbouquet ni memang takkan melepaskan peluang...yang ni memang join untuk harap menang...memang nak sangat...dan alhamdulillah ayong berjaya!!
ni entry mila announce pemenang...yeay!!!
happy tak terkata la masa tu...walaupun ramai pelik la apa ke jauh sangat tempah handbouquet....dari johor ke selangor....rasa kalau transfer duit minyak tol nak pergi sana ambil handbouquet tu dengan duit tempah handbouquet lagi mahal kot duit minyak tol tu..hehe...tapi handbouquet ni worth RM100 jugak tau..
sebab mila punya pasal, apa pun boleh la...hahaha..
uisyyyy....banyak pulak membebelnya kan...hehe..jom layan gambar la...
meh tengok betapa super duper gojes handbouquet mila ni...hehe...
ni rupa hb fresh from the oven...tercengang tengok mila buat...memang cantik sangat!!!
dan BESAR!!suka giler.....baru la menyerlah...hehehe...
close up..siap ada brooch lagi...elegan sangat..hehe...
close up lagi....ada pearl-pearl lagi tau...princess sangat..hehe...
close up handle dia...suka giler jugak...macam klasik tapi elegan kot bunga-bunga besi tu...kalau nak buat sendiri memang tak tercapai akalku kot...huahuahua...
walaupun pakai artificial flower, tetap cantik and nampak fresh...teringin jugak nak pakai fresh flower, tapi sebab jauh, terpaksa lupakan hasrat tu....tapi bagus jugak artificial flower, sekarang elok lagi tersimpan...nak guna balik pun boleh..kot-kot nak berangan feeling-feeling pengantin lagi...hahaha....
kesimpulannya ayong memang suka giler sangat la dengan handbouquet ni.....lebih dari yang ayong bayangkan....nak deal dengan mila ni pun senang...ayong just bagi kaler baju je...yang lagi best punya nak jimat, cakap dengan mila mintak dia buat handbouquet yang boleh masuk dengan dua-dua baju nikah and resepsi ayong..dah la 1 kaler pink, 1 kaler royal blue...tu je...design apa kejadah semua serah pada mila yang pakar je..hehe...kejam tak? risau jugak mula-mula boleh ke mila buat...tapi alhamdulillah...she made it!!!!

ni pic masa nikah...sorry gambar ni lagi...feveret pic sangat...hehehe....

ni masa dengan baju resepsi...hb tu macam jadi kontra tapi daya penarik...ecewahhh...hahaha....
akhir kata mila punya hasil tangan memang kebabom meletop pom pom pom la...
cantik sangat dan berbaloi-baloi...
jangan kata handbouquet dia, mini pelamin, pelamin dan lain-lain diorang buat semua cantik-cantik...kalau ayong duduk area dekat-dekat dengan mila, confirm ayong hire diorang...sebab harga pun berbaloi-baloi....
last but not least, thanks a lot mila!!! you are the best..keep it up!!
ayong doakan mila berjaya dan lebih berjaya dalam bidang ni...tak mustahil one day Azmah Ahmad Wedding Deco & Events akan jadi wedding vendor yang terbaik dari ladang setaraf wedding vendor yang famous amos meletop di abad ini...aamiin....

2 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, lawanya bunga tangan tu. akak nampak manis in pink and blue :)

AyongAtikah Zaid said...

@sheila: waalaikumussalam dik...=) thanks a lot...alhamdulillah mmg cntk mila tu buatkan..tgn seni..klu buat sendiri x dpt la camtu..hehe..