❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 27, 2013

POST 156: 'Wordless Wednesday' In Advance!

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t


besok takut tak sempat post...so nak post sekarang aci tak?hehe...
Alhamdulillah..last week ada bagitau kan maybe ada good news tapi tak berani nak kecoh-kecoh takut upt tu mengong...tapi weekend lepas dah confirmkan dengan doktor and buat scan...alhamdulillah dah nampak kantung baby...tapi kecik sangat lagi...doktor estimate baby baru 4 weeks..syukur alhamdulillah...sebab ayong jenis irregular period dan tak expect akan ada secepat ni..syukur sangat....
apa pun, still fragile lagi and masih dalam keadaan berjaga-jaga sebab macam-macam boleh jadi...kadang-kadang risau jugak tapi kalau dilayan risau tu jadi stress pulak...so tawakkal ala Allah jela...
korang semua tolong doakan kitorang sihat dan kuat ye...
semoga baby berkembang dan membesar dengan sihat dan kuat...aamiin..

p/s: try to be not too excited, but cannot resist laaaa...please pray for us...huhu...

11 comments:

Diyana said...

xboleh nak elak punya jd eksaited tu... hehe

tahniah again

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayong! alhamdullilah. jaga diri bebaik. semoga semuanya berjalan dengan lancar :)

AyongAtikah Zaid said...

@diyana: tula kan...tkt nak excited sgt...org tua2 ckp x bgs..lg2 1st pregnancy...doa jela byk2..

@sheila: waalaikumussalam sheila..time kasih..doakan ye..=)

cintabella said...

tahniah dear,jaga diri elok2 :)

AyongAtikah Zaid said...

@ellyana: thanks!!doakan kami ye...=)

cik mah said...

Alhamdulillah n tahniah ayong..seronok sngt..bertambah lagi m2b...

aNna Lee said...

Haha! I'm also trying to not so excited. (Aunt to be)

♥ Chacha said...

Tahniahhhhh ayong.. Semoga mummy n baby dilindungi ye. Ameen ameen. Enjoy your precious moment dear.

AyongAtikah Zaid said...

@cik mah: thanks cik mah..blh msk gang dah..hehe...doakan semua ok hingga ke akhirnya ye mummy cik mah..hehe..

@anah: hahaha....cool3!!tgu sampai masa tlg belanja baju comel2 utk anak aku ye..haha..

@cha: thanks cha..aamiin3...tgh enjoy la ni..lemau dan malas je..haha...

ayeen luvlie said...

Ayong, rileks rileks.jangan angkat berat..jangan stress..kandungan sebelum cecah 3months sangat laaa fragile.

doa banyak banyak yaaaa.

AyongAtikah Zaid said...

@ayeen: tula...x sbr nak tgu 3 bulan...at least baby dah kuat sikit...skrg nak buat ape2 semua risau...thanks ye ayeen..:-)