❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 21, 2013

POST 153: Selamat Hari Raya Ke 14..Hehe..

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Sempat lagi kan nak wish selamat hari raya? hehe...
sorry la ek...cuti raya, maka blog pun bercuti jugak la...
blogwalking pun tak menyempat...apa pun, ayong doakan semua baik-baik aje k...
disebabkan blog dah bercuti lama, maka mood penulisan pun baru nak masuk gear 1 balik, jadi lambat sikit nak panas..so kita layan gambar jela ye sebagai kenang-kenangan raya 2013...

ni pic family besar ayong...tema tahun ni lelaki grey, perempuan pink....
tp along pink???special case ok..hahaha...

1st raya husband and wife..alhamdulillah...semoga kekal hingga ke syurga...aamiin....

tu jela gambar raya tahun ni...pengalaman raya yang sangat best tahun ni...alhamdulillah...

p/s: maybe ada good news..tunggu dah betul-betul confirm ayong share ye...doakan semua baik-baik je k..

11 comments:

Diyana said...

xsabar nak tau confirmation good news tu... hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. bestnya raya pertama dengan suami.. awak, selamat hari raya. nak minta maaf, hadiah tu sangat lambat hantar ke awak. insyallah hujung bulan ni ada hadiah tambahan kat dalam parcel. sorry sangat tau :)

khadijah said...

Wah wah nanti update pasal good news ya. Selamat hari raya ayong♥

Nursaila Norman said...

saila doakan akan ada good news itu..amin :) selamat hari raya ayong :)

Mila Kamil said...

selamat hari raya ayong! dh tau dh yg good news tu... heee.. congrats!!!!

orked violet @ SYA said...

whoaaaa...pink!!!! kLw tunang Sya, jgn harap die nk pkai pink. ape yg die anti sgt ntah. pdhl cute je kan laki pkai pink =)

AyongAtikah Zaid said...

@diyana: insyaAllah besok g klinik...doakan ye mummy diyana..=)

@sheila: wassalam sheila...slmt hari raya...hadiah ape ye sheila?myb slh org kot...ke ayong dah ilang ingatan...huhu...

@dija: insyaAllah mummy dija...doakan ye semua baik-baik je..=)

@saila: aamiin..thanks saila...slmt hari raya..=)

@mila: slmt hari raya mila!!! tau dah ek..tp x btl2 disahkan lg..so still nervous..doakan ye..=)

@sya: hehe..yg ni pun first and last la dia pakai pink...buang tebiat nak kawin ari tu ni...hahaha....

cha said...

selamat hari raya u. wah ehem good news apa tu :D

AyongAtikah Zaid said...


@cha: slmt ari raya cha!!hehe... berjangkit dgn cha la ni kot...hehehe....

Sheila Salim said...

assalamualaikum ayongg, rasanya awak memang ada joined contest sheila tahun lepas. sheila memang hutang hadiah dengan ayong. nanti sheila email, kalau betul sheila hantar hadiah awal bulan 9 ni. heeeeee

AyongAtikah Zaid said...

@sheila: 0..ade ek...hehe..ok2..xpe yang...take ur time..=)