❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 5, 2013

POST 151: Mode Raya On, Mode Kerja Off!

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

woot woot!!!
korang kerja lagi ke hari ni?
ayong kerja lagi...huhuhuhu...sadis giler....lagi sadis bila along dah cuti dan dia mesti tengah lena diulit mimpi sekarang ni...mimpi I lettew....hahahaha....sadis tau..saat menyayat hati tadi bila kena pergi kerja tengok dia santai-santai..merengek-rengek taknak pergi kerja...gaya macam budak taknak pergi sekolah....hohoho...
sungguh mood nak kerja dah paras negatif...bukan setakat kosong, negatif ok....achaner niiiii???
nak layan blog je satu hari boleh tak?hahaha...
tapi kena cari ilham jugak dulu.....kalau takde ilham melalut merepek meraban jela gayanya....
jadi macam post yang ni la...huahuahua...
idea!!! please come to mummy!!!!!!

3 comments:

Cik Jelita said...

samalah kita masih kerja...waaaa...nak balik kg...(eh...touching kat blog org plak - sorry ayong...hehehe)

Nelly said...

'Please come to mummy'? Ehem, bakal bertiga juga ek Ayong? =)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

AyongAtikah Zaid said...

@aimi: hehe...takpe...moh la kite touching bersama-sama...hahaha..

@nelly: opsss...ayat tu buat kontroversi ek...hehe...xdela...belum ada rezeki lagi..doakan ye nelly..=)