❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 27, 2012

Post 10: Wordless Wednesday???

Sebenarnya still confuse lagi apa sebenarnya maksud wordless wednesday tu....tengok blogger-blogger suka sangat buat benda ni...tapi hari ni memang rasa macam wordless pun...so, kita blogwalking jela ye....usha apa-apa yang menarik...hehe...let's go babeh!!

hari ni ada dua misi..
1) misi mencari tailor wedding dress yang murah, best, tip top punya kerja area batu pahat or johor bahru....kalau ada sape-sape ada info boleh roger-roger k...
2) misi nak tengok style tudung yang best dan sesuai dengan ayong...dalam dilema lagi....


4 comments:

Dayah N said...

Ramai kan blogger yg buat entry WW (Wordless wednesday) setiap hari rabu, Ayong...

Nape rabu je...takde ke wordless monday ke...thursday ke...

Dyh pun ikutla, wordless... so langsung takde entry hari ni kat blog Dyh... haha, tu pun kira wordless jugak kan...(^_^)

AyongAtikah Zaid said...

haha...tu la...try gak google nape..kot ade history ke...tp mcm x jumpe jwpn yg tepat..xde entri lgsg wordless sgt tu...hehe...

Zila Zainal said...

Hi Followed! :D

AyongAtikah Zaid said...

zila: thanks! =)