❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 12, 2012

Post 5: ❤ thanks to first three followers ❤

❤ bila ayongzaid berbicara..... ❤

assalamualaikum....

hai guys...post ni ayong just nak buat penghargaan untuk tiga blogger yg jadi follower terawal ayong.... thanks a lot! Diorang ialah lady wailintama and tapa @ dayahN dan bie....hopefully kita boleh share macam-macam dalam dunia blogger ni k....last but not least...salam perkenalan....untuk dayah pun even dah kenal lama....hehehe....peace!!

pssst: sorry ek sebab blog ni serabut lagi, still in progress...insyaAllah akan dikemas kini dari semasa ke semasa... =)

6 comments:

Dayah N said...

Salam perkenalan... hehe...
Best la ada blogger yg mmmg dah lama kenal...
Rasa sgt excited... (^_^)

AyongAtikah Zaid said...

hehe...igtkan sapa la yg pakai spek ni..=)

hazirah@zira@jlo said...

pergh..pergh..pergh...sila follow blog aku makcik..kemain lg de blog x promo pun yer!

Lembayung Senja Photography said...

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

hazirah@zira@jlo said...

dodol!!!!!!!!!! follow blog aku!

AyongAtikah Zaid said...

haha.....jgn ler marah makcik....aku ni baru terkedek2 nak blaja berbelog2 ni....selama ni cool blog je tau....aku dah publish dah ni k....hehe...