❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 18, 2012

Post 7: Nak wedding dress mcm gown snow white boleh?

❤ bila ayongzaid berbicara ❤

assalamualaikum...

tiba-tiba nak jadi snow white lah pulak si ayong ni kan...berangan jela kejenye...bukan apa..semalam pg tgk cerita snow white & the huntsman yang tengah hot kat wayang tu...tau x yang mana? Jap ek..ayong google poster dia...

yang ni la sayangku...
ceritanya boleh-boleh jela...out of 5 star,ayong bagi 3 jela...sebab rasa macam x cukup kepuasan tengok cerita tu...part action, sedih, jiwang semua sedang-sedang je..tapi bolehlah layan... tiba-tiba masa tengah layan cerita tu, boleh pulak terfikir kalau baju kahwin macam gown dia mesti meletup kan...haha...meletup la sangat...nak buat baju kurung biasa pun berkira-kira lagi ni....haiihhhh....kan best kalau ada orang nak sponsor kahwin ni...10000 ke 20000 ke cukup la....hehe...berangan x habis-habis....ok la..ni post saja-saja....xde intipati langsung ye....layannnnnn kan jelaaaaa.............

No comments: