❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 6, 2012

CONTEST 1: 'LIKE, POST & WIN RM600'

Assalamualaikum...ok, entri kali ni x nak mukadimah panjang-panjang.. just nak bagitau entri ni dibuat sebab nak join contest yang dianjurkan oleh 'JOURNEY OF BRIDE TO BE BY SHAKINA FARHAN' kita direct je tengok apa adik UPIN dan adik IPIN kita ni borak ek....jom layan...zasss...hehe....

Di suatu petang yang hening................

Makluman: semua gambar-gambar kat bawah ni dipinjam dari blog Journey of Bride To Be by Shakina Farhan,
kak kina...ipin pinjam gambar ye..hehe....

ni mini pelamin untuk nikah kak kina buat sendiri..cantik kan?
ni pulak doorgift jar yg kak kina buat..comelnya...

ni poskad untuk guestnote..kreatif!
dah ada poskad, mestilah kena ada postbox dia kan..ni lah dia...how sweet!

last but not least..mestilah kena ada gambar pengantin...sangat admire baju nikah dia!!

Ok...rasanya cukuplah tu kan..kalau nak tengok lagi banyak-banyak, bolehlah ke blog kak kina kita ni....'JOURNEY OF BRIDE TO BE BY SHAKINA FARHAN' 

ni banner contest 'LIKE, POST & WIN! 

ok..ni cara-cara kalau nak join contest ni:
1) Like fanpage Journey of Bride to Be & penaja hadiah kita TheshopAblog
2) Like post Contest : Like, Post & Win RM600* 
3) Post satu entri seperti berikut-

  • Tajuk: Contest: Like, Post & Win RM600*
  • Serba sedikit tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan ni. 
  • Serba sedikit tentang contest & hadiah contest ni.
  • Bebas menulis dalam point form ataupun karangan ataupun gambar.
  • Nak buat sticky post atau tidak terpulang.
4) Hanya satu post sahaja diterima (samada di blog atau note di facebook)
5) Tinggalkan link entry+nama facebook anda di blog ini atau share note facebook di fanpage Journey of Bride to Be bagi yang tiada blog.


yang best lagi, ada banyak kategori untuk pemenang tau...so peluang nak dapat hadiah tu tinggi! yeay!
yeay!! ni la yang ditunggu-tunggu!! hadiah best-best!!
Kategori Pertama : 1 x Telekung Sulam Imported (worth RM100) + 14 complete pack 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM135) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Kategori Kedua: 
1 x 14 complete pack of 3D Crest Whitening Advanced Vivid (worth RM125)

Kategori Ketiga: 
3 x 7 trial pack of 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM75) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)


All right!! that's all!! jom siapa-siapa nak join contest ni boleh klik kat bawah ni ok...the more the merrier!!


Best of luck guys!!



13 comments:

sarahhernyzar said...

gudluck dear and all the best. :)

AyongAtikah Zaid said...

Thanks...you too! :-)

Shakina Farhan said...

betul3..hehe..comel..all the best ayongatikah! good post..!

AyongAtikah Zaid said...

Wah! Organizer komen la..hehe...thanks a lot kina...nervous tunggu result cm nak dpt result exam..hehe..

AyongAtikah Zaid said...

Btw..ni 1st contest join..hope blh jd pemangkin nak join lg byk2 contest..mana tau murah rezeki...hehe...pape pun, mmg best contest ni..keep it up kina!

mi$$ch0c0laTe said...

tahniah anda menang dpt hadiah misteri :)

http://our-wedding-journal.blogspot.com/2012/07/pemenang-contest-likepost-win-rm600.html

IMaH said...

Congratz Awak sebab menang contest ni kategori pilihan juri. Memang comel sungguh entri ni. hehehe..tahniah2

Amalina Ali said...

Wahhh... Upin & Ipin la. Comel. Good idea. :)

Tahniah.

AyongAtikah Zaid said...

Miss choc: thanks a lot dear! Alhamdulillah...mmg smgt pg2 ni tgk blog kina...hehe...

AyongAtikah Zaid said...

Amalina: peminat tegar upin ipin...hehe...thanks!

AyongAtikah Zaid said...

Imah: thanks! Congrats to u too! Hehe...:-)

AyongAtikah Zaid said...

Amalina & miss choc: congrats to both of u jugak! Mmg bertuah sungguh! Hehe...:-)

Syazlina Khairuddin said...

congratz..pemenang hadiah misteri..comel post nie..pandai plak tu kaitkan dngn k.ros, opah..hehe