❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 25, 2012

Post 8: Wedding colour....yeay!

tadaaaaa...............
 CHAMPAGNE + RED + GOLD 


amacam? ok x? jom layan gambar lg....


mula-mula mcm nak buat red and gold je, pastu pikir dress merah, macam menyerlah sangat...dress gold pun sama....pastu terlintas pulak kaler champagne...start tau kaler ni wujud masa ada bff ayong cakap dia nak pakai kaler ni...tp x tercapai...so apa kata ayong tolong capaikan bagi pihak dia kan...hehe....

handbouquet idaman saya....kristal + merah...hehe...


JATUH CINTA DENGAN KASUT MERAH NI..........


merah dengan ayong memang x boleh dipisahkan.....x tau la sejak bila jadi 'red'aholic ni...both of my babies pun red in colour..hehe...so merah macam dah wajib la kan...hehe....

my first baby.... (",) ~ yg ags1609 tu ye~

my second baby... (",)
cukuplah tu kan...insyaALLAH nak cuba realisasikan impian ayong ni....doakan semuanya dipermudahkan, rezeki melimpah ruah untuk membina masjid ni...sungguh kadang-kadang rasa sangat nervous, rasa macam give up pun ada....tapi tu semua mainan perasaan...nak buat benda baik memang banyak dugaan...sesungguhnya kita hanya mampu merancang, Allah jua yang menentukan...kan?? peace!


2 comments:

Dayah N said...

menarik...
nak tgk hasilnya nanti...(^_^)

AyongAtikah Zaid said...

hehe....nervous lak...dah macam juruaudit gaya dayah cakap...hahaha....