❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 4, 2013

POST 112: 2nd GA: MG & Emas


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Next entry for today...hoyeah!!
dah lama ayong tak join ga kan?
tengah-tengah blogwalking tadi teringat MG ada buat ga...and ada relation dengan emas...wowww!! haruslah join...hehe...
seperti biasa, ambil mood ga dulu..tepek banner dia..

kalau nak join jugak, klik pic untuk terus terjah blog MG ok

syarat MG tuk ga ni senang je..ada 2 pilihan, boleh melalui fb atau blog...kalau fb korang kena like page Emas Kayangan GSR, lepas tu kena teka BERAT dua-dua cincin ni, then share...kalau nak join melalui blog just follow blog MG, then teka berat cincin tu jugak, like page penaja (Emas Kayangan GSR), lepas tu kena buat entry sikit pasal emas idaman, then submit...senangkan?hehe...
senang tak senang, susah jugak nak teka berat cincin tu..hehe...tapi berbaloi kot dengan hadiahnya...
hadiah untuk ga kalau join kat fb: 1g gold bar 999
hadiah untuk ga kalau join kat blog: sebentuk cincin silver

so ayong teka jumlah berat dua-dua cincin tu 6.8gram...
kalau nak cerita emas idaman ayong, ayong suka design yang bentuk-bentuk abstrak dan moden...ada love-love ke...hehe...lagi satu, emas tu mesti nampak sangat bling-bling, tak kisahlah dihiasi dengan batu-batu permata macam mana pun asalkan nampak bling-bling...tak suka yang plain jela...hehe....
gambaran emas idaman ayong tu macam ni...
amacam?
design moden dan bling-bling....hehe..
insyaAllah nanti kalau ada rezeki Allah nak bagi siapa tau kan?
aamiin....

sekian ga untuk MG...kalau korang nak join, still ada masa lagi....besok deadline...tapi kalau takde winners akan extend...so wait and see ya!
thanks a lot MG for this wonderful ga!!

1 comment:

Nelly Norizal said...

Nti join liebster award ni pla k... Tp xds hadiah la..

http://mrsnellybouquet.blogspot.com/2013/05/liebster-award_6485.html