❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 28, 2013

POST 120: Wedding Countdown 4 Days To Go


❤Bismillahirrahmanirrahim❤
                                                                 Assalamualaikum w.b.t


uiiii...lambat update countdown hari ni gara-gara busy dari pagi...huhu..
tapi misi hari ni tak berjaya....bajet nak siapkan hantaran tapi memang tak mampu..
nasib baik besok nenek kesayangan nak datang...mintak tolong nenek jela buatkan...nenek terer sikit bab gubah menggubah ni....hari ni berjaya kemaskan barang-barang untuk guestcorner dan photocorner...rasa complete dah..tinggal nak susun atas meja je..outfit untuk nikah pun semua dah iron and simpan..iron kat kedai dobi je baju ayong and along lengkap RM20...ok la tu..nak iron dress tu tak berani la..payment yang banyak-banyak pun dah 90% setel, tinggal nak habiskan bayar masa jumpa jumaat ni je....
tu je update untuk hari ni...
sekian..bye!

~ya Allah...Kau permudahkanlah segala urusan kami....redhai dan berkati perancangan kami ini...sesungguhnya kami hanya mampu merancang, Kau jua yang menentukan segalanya...dan Kau adalah sebaik-baik perancang...aamiin...~

No comments: