❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 22, 2013

POST 116: Happy Anniversary http://ayongatikah.blogspot.com/!!!


❤Bismillahirrahmanirrahim❤
                                                                 Assalamualaikum w.b.t




sebenarnya dah draf post ni untuk anniversary blog...tapi terlebih satu hari pulak...so hari ni genap setahun sehari umur blog kesayangan ni...setahun sehari pun bolehlahhhhh..hehe...alhamdulillah...
teringat dulu saat-saat ni baru nak belajar dengan wedding preps...serious masa tu zero! tak tau langsung nk mula dari mana...sampailah terjumpa blog-blog b2b...lepas tu terjebak as b2b blogger...then berperang dengan segala suka duka preparation nak jadi raja sehari...kenangan yang sangat manis...
memang ramai b2b kat dunia ni, tapi tak ramai b2b blogger...serious sangat best!!
we share the same feelings, the same probs, the same moments...banyak pahit manis...alhamdulillah...dan sekarang semua hampir sampai kemuncak...sabtu minggu depan bakal mencatat sejarah dalam hidup ayong...semoga semua dipermudahkan...siiiikiiiit lagi yong...chaiyok chaiyok!!!

p/s: InsyaAllah akan terus menjadi blogger hatta selepas kahwin...mana tau bakal jadi blogger pemes kan...hahaha....

2 comments:

sarahhernyzar said...

wah dah setahun dah blog ayong.. tahniah.. :) keep it up darl!

AyongAtikah Zaid said...

@sara: hehe...tq sara...tula...sekejap je kn masa berlalu...