❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 27, 2012

GIVEAWAY 3: Second Giveaway by Share Your Love With Cards!

Assalamualaikum w.b.t

Salam jumaat semua..
Alhamdulillah..jumaat yang pertama dalam bulan ramadhan tahun ni...semoga kita semua berada di bawah perlindungan rahmat Allah s.w.t....aamiin....

Di hari jumaat yang indah ni, jom join give away lagi..mau??hehe...
saja suka suki...InsyaAllah ada rezeki, Allah s.w.t je yang Maha Mengetahui kan...
suka pulak ada blog ni sebab macam boleh tulis suka hati, asalkan x kacau orang..nak join contest and GA banyak-banyak pun xde sape boleh marah...hehehe....

ok, now, terus je la ke GA yang ayong nak join ni ye...GA kali ni dianjurkan oleh cik saza , owner blog SHAREYOURLOVEWITHCARDS.

GA ni sangat simple..jom tengok macam mana nak join...

1) Follow blog SHAREYOURLOVEWITHCARDS
2) Buat entri pasal GA ni kat blog / fb / twitter
3) Tinggalkan detail yang saza nak kat komen entri SECOND GIVEAWAY
nama
email
link entri

HADIAH???
ni hadiah-hadiah bakal menjadi milik saya jika bertuah...insyaAllah....doakan ye...

1. 20 pcs of 12" x 12" patterned paper
2. 30 pcs of 6" x 6" patterned paper
3. Various length of flower ribbons
4. Various length and size of ribbons (satin, grosgrain etc)
5. Die cut aplhabates
6. Paper embosser
7. sequins and beads
8. Contemporary Cardmaking book

PEMENANG AKAN DIPILIH SECARA RAWAK!
so, tunggu apa lagi??? jom join ramai-ramai...deadline 31/7/2012..
last but not least, thanks saza sebab sudi anjurkan giveaway yang kedua...hope nanti ada lagi dan lagi...semoga terus maju jaya!

~ilovecontestandgiveawayforever~




2 comments:

Amalina Ali said...

good luck! nana pun join GA ni. :)

AyongAtikah Zaid said...

thanks...u too!! hadiah dia comel2 sangat...x boleh nak resist! hehe...