❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 25, 2012

CONTEST 3: My 1st Giveaway Contest by QasehFariza


ASSALAMUALAIKUM
jom join contest lagi..hoyeah!! kali ni organize by qaseh fariza...
let's check it out!!

1st step: kena tempek pic ni dengan link...so here it is!
qasehfariza.blogspot.com
2nd step: nyatakan secara kreatif kenapa anda menyertai giveaway ni.
ok, untuk step kedua ni ayong serahkan kat boboiboy and the gang la untuk bagitau sebab-sebabnya ye..malu nak cakap sendiri..hahaha...jom layan...zasss!!!


ni la sample guestbook akak qaseh nak bagi...meletop kebabom kan???
ni pinjam pic akak qaseh...buat deco saja-saja dalam rumah pun cantik..hehe..

ni contoh deco untuk kanopi akak nora buat untuk wedding dia...ceria kan??
pic credit to  sis nora
ni pemandangan waktu siang...lagi bertambah-tambah ceria...admire betul!
pic credit to  sis nora

betul tu...x abis lagi tau...
3rd step: kena tinggalkan link kat komen entry My 1st Giveaway Contest.
baru la qaseh tau kewujudan entri korang... - DONE!

sekian sahaja untuk entri kali ni..thanks a lot qaseh sebab sudi organize contest ni.. korang yang lain, jom la join..the more the merrier! nak join klik link kat atas tu ok.. ayong mintak diri dulu...caucincau!
ASSALAMUALAIKUM

4 comments:

qaseh_fariza said...

thanks 4 dear. wish u luck

AyongAtikah Zaid said...

u r welcome! =)

chibi neko said...

wuh.... ni memang creatif giler..
good luck ayong~

AyongAtikah Zaid said...

hehe..thanks nisah...jgn giler lg nisah...kang x leh pose..hehe..doakan ye..=)