❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 13, 2012

Post 11: Alhamdulillah! berbaloi-baloi!!


Assalamualaikum!


tetiba keluar gambar ni kan....pastu semua nak bertanda seru hari ni kan..hehe..sebabnya gumbira bila menang hadiah misteri contest kina..entri ayong yang ni --> ENTRI AYONG
alhamdulillah....hoyeah!! berbaloi sangat sebab memang put an effort nak join contest ni...semangat bangun pagi-pagi tau dok edit gambar upin ipin tu...gigih kan?? (tangan di dada mata ke atas) haha...

ni buktinya....comel kina buat mcm ni...sukeeee.....hehe...


mcm mana dapat idea upin ipin tu??taraaaa....simple je...petang semalamnya sebelum hari bangun pagi-pagi edit gambar tu biasa la balik kerja tengok tv rehat-rehatkan badan kan...tertengoklah cerita upin ipin...maka dari situ la dapat idea... ting!! (mentol menyala di atas kepala!)

so, mmg bersyukur sangat la bila kina murah hati nak bagi hadiah misteri...thanks a lot kina!!! (kalau la kina baca kan...hehe..) actually bukan nak hadiah sangat pun, tp ni macam jadi pemangkin untuk lebih rajin dan semangat join contest dengan giveaway, sebelum ni x tau wujud benda ni...punya la x layan blog ni...hehe..insyaAllah mana tau rezeki nak kawin ke kan...boleh dpt sponsor banyak macam kina ke, sape tau kan...Allah s.w.t je yang Maha Mengetahui..yang penting usaha + tawakal + sabar....peace!!

pssssttt: kalau ada yang baca entri ni, yang rajin join contest ke, GA ke, kalau ada nak tag orang ke, jangan segan-segan tag ayong ok...sangat mengalu-alukan! hehe....


No comments: