❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 27, 2013

POST 165: Post Mortem 2013

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Tajuk tu macam tak boleh bla kan..hehe..
saja nak menyebok juga buat post mortem 2013...
alhamdulillah..tak lama tamatlah kisah 2013...
alhamdulillah semoga dipanjangkan umur kita untuk teruskan hidup dalam tahun 2014 pulak..

kalau korang nak tau statement kat bawah ni ayong buat masa akhir tahun 2012 nak masuk tahun 2013..macam yang dinyatakan ayong bukan jenis yang state satu-satu azam ayong...
just go with the flow and harapkan semua dipermudahkan Allah s.w.t...that's all..

"tamatlah kisah 2012.....bermulalah tahun 2013...
azam baru? ayong ni bukan jenis orang yang buat azam...
apa sahaja yang ayong buat tahun ni, just harapkan semua yang terbaik untuk semua orang dalam hidup ayong, mintak dipermudahkan dan diberkati Allah s.w.t..cuma tahun ni InsyaAllah bakal tercipta satu sejarah dalam hidup ayong..kahwin...alhamdulillah akhirnya akan tiba saat itu...akan cuba yang terbaik untuk hari bersejarah tersebut dan mengharapkan semua yang terbaik jugak...semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milik kami sekeluarga....aamiin.....
p/s: nak tambah azam nak baby jugak tahun ni boleh? hahahahaha........"

yang pasti tahun 2013 telah menjadi saksi ayong selamat menjadi isteri kepada along pada 1/6/2013...alhamdulillah semua berjalan seperti yang dirancang...walau pelbagai dugaan dan cabaran yang melanda, tapi kitorang berjaya hadapi sama-sama dan kitorang tak pernah menyesal dengan setiap yang kitorang dah pilih...alhamdulillah kitorang bahagia dengan kehidupan sekarang...trust me..married life is heaven!! ayong kawan dengan along lebih kurang 5 tahun, then baru kahwin lebih kurang 6 bulan, tapi kenangan lepas kahwin 6 bulan berkali-kali ganda lebih best dari kenangan berkawan 5 tahun tu...hehe..

then nampak ayat last tu?
alhamdulillah Allah yang Maha Penyayang telah kurniakan kami rezeki yang tak ternilai...ingat lagi masa tulis ayat tu sekadar gurauan..tak meletakkan apa-apa harapan...tapi rezeki Allah siapa yang tahu...
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah...
sekarang dah half way, another half way to go...insyaAllah...semoga dipermudahkan segala urusan...
2014 bakal melakar sejarah baru..mohon doa semua ya...terima kasih....

7 comments:

Nursaila Norman said...

selamat tahun baru ayaong..semoga tahun 2014 lebih bermakna buat kita :))

cik mah said...

Insyaallah kan smua akn dipermudahkan..jg diri tau...

AyongAtikah Zaid said...

@saila: aamiin3...=)

@cik mah: aamiin..cik mah pun sama..=)

Fyka said...

insyaallah moga semuanya dipermudahkan along...hehe 2013 paling bermakna.

AyongAtikah Zaid said...

Aamiin...fiqa pn sama..=)

nu na said...

tahniah semoga thn baru rezeki btmbh!

AyongAtikah Zaid said...

@nu na:aamiin... tq!!=)