❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 10, 2013

POST 159: Baby Bump VS Lemak Bump???

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t


gambar sekadar hiasan tapi makan dalammmmm...
sebelum ni ayong memang jenis bambam, jadi tak kisah sgt pun..
plus sekarang boleh bangga bambam berisi...alhamdulillah..hehe..
perut memang macam nampak perubahan, tapi kadang-kadang confuse jugak baby bump ke lemak ni?
hahaha...awal sangat lagi kot nak berbaby bump kan???hehe...excited kemain ni....
apa pun, just berdoa semua baik-baik je dalam perut ni...tetiba teringin nak perut transparent nak tengok apa jadi kat dalam tu...hahaha...start dah mengarut...
ok la...takde apa pun nak story mory sangat, just nak bagitau kitorang alhamdulillah sihat-sihat setakat ni...minggu ni agak bertenaga sikit compared last two weeks...memang lembik tak terkata...makan je muntah..harap-harapnya morning sickness season tu memang betul-betul dah habis...huhu...
nantilah bila baby betul-betul dah stabil, ayong cerita pengalaman 1st trimester ayong ye...
boleh simpan buat kenangan untuk baby..hehe...

7 comments:

Nursaila Norman said...

selamat semuanya ayong :)

SarahSyafiq said...

Aah ayong.setiap org lain cerita.nnt ank 2nd pun bkn tentu sama.kna r keep cerita utk kenangan.hee

AyongAtikah Zaid said...

@saila: thanks saila..saila pn jaga diri ye..semoga cpt dpt rezeki baby lg..=)

@sarah: btl3...nnt dah tua2 bila baca balik mesti comel..haha...

IMaH said...

Alhamdulillah..Tahniah Ayong. Imahpun selalu confuse baby bumpe ke lemak tepu maknyer ni yg banyak? imah pregnant 4 bulan tapi perut dah mcm 5 bulan. hehe

AyongAtikah Zaid said...

@imah: hehe...xpe2..positive thinking...baby bump tu..hahaha..take good care ye imah...=)

Shizan Syafik said...

Enjoy pregnancy moment dear.. Nnt rindu nk rasa baby tendang2.. Hihi skrg pun slalu usap2 prt.. Feeling mcm ayra msh ada dlm prt.. Huhu.. Pdhl br 10 hr baby kuar..

Farhain Azmi said...

bestnya tgk kwn2 dh pregnant.. teringin juga wpn br je sebulan kawin..hahaha. take care ayong :)