❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 10, 2014

POST 171: Reactivate!

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
kasi tiup segala habuk, sawang, lipas, anai-anai kat blog ni......
lebih kurang 6 bulan beb...6 bulan blog ni terabai...aduhai..kesian betul...
hati rindu sangat nak berblog..tapi apakan daya...banyak betul kekangan dan halangan..
hari ni pun gigihkan jugak diri mengarang apa yang patut..nak reactivate balik..jiwa blogger masih ada...walaupun hanya blogger picisan...hahaha...

so..meh nak update apa yang patut..ayong start blog masa tengah tahun 2013...tengah sebok prepare nak kahwin..nak jugak gelaran bride to be blogger gitu...hehe..alhamdulillah selamat dah kahwin..tapi macam ada hutang review pasal kahwin kan? nanti insyaALLAH ada rezeki ayong sambung ek...hehe..then lepas kahwin sebulan lepas tu alhamdulillah positive pregnant..then mulalah kehidupan sebagai mak buyong...ada la jugak update sikit-sikit kan?hehe...

dan alhamdulillah pada tanggal 18 April 2014, pada waktu azan subuh berkumandang, ayong pun selamatlah melahirkan puteri kami yang tercinta...hehe..dan lepas lahir je puteri tu, memang blog ni tak terupdate langsung...kasihan dia..

sekarang ni puteri kitorang tu dah pun berusia 5 bulan lebih...minggu depan cukup 6 bulan...anugerah terindah kurniaan Allah..pengerat cinta kami..InsyaAllah..nanti ayong share ye kisah kelahiran puteri sulung ni..nak jugak jadikan kenang-kenangan dalam blog ni..hehe..
untuk come back ni rasanya cukuplah dulu panjang ni..bagi amik feel blogging...
next time ayong story mory lagi panjang ye...

nah belanja gambar budak kecik ni sebab sudi layan blog ayong yang baru kemas ni...hehe...

ni gambar fresh from the oven..hehe..
close up muka sikitttttt.... 
ni yang terkini...hehe...
ok..cukup dulu...nanti kita buat sesi ice breaking dengan budak kecik ni ye...memang kena kenal dia..sebab lepas ni blog ni mungkin akan penuh dengan cerita diaaaaaa je...sampai dah ada adik...baru cerita dia dan adik...ehhhh...hahaha...
cau cin cau dulu...daaaaaa......

3 comments:

IMaH said...

suka sungguh gambar tasnim celah2 sabun ni. comel!!!!

AyongAtikah Zaid said...

Imah..duta sabun tu..haha..

AinulMalik said...

Tahniah!