❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 29, 2015

Post 174: Tasnim Medina

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

First post untuk bagi mood reactivate mekar...
Nak cerita pasal budak kecik ni...
Sebab budak kecik ni la my obsesi sekarang..hehe..
Bagi yang tak pernah follow my blog..
Just nak bagi simple briefing..
Alhamdulillah lebih kurang 2 bulan lepas kahwin, Allah kurniakan anugerah terindah ni dalam kehidupan kitorang..
18 April 2014 bermulalah episod baru kitorang sebagai umi dan papa..
Serius tak mudah nak adapt dengan title baru..kitorang belajar baaaaaanyakkkk benda melalui tasnim medina..
Sekarang budak kecik ni pun dah setahun 7 bulan...rasa macam sekejap sangat masa berlalu...


Lepas ni ayong share lagi banyak cerita pasal tasnim medina ye...hehe..

*sekarang masih lagi berbahagia dengan title mak anak satu...hehe..*

1 comment:

cik hani said...

medina nak ke mana tu sayang..
comel betul