❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 29, 2015

Post 174: Tasnim Medina

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

First post untuk bagi mood reactivate mekar...
Nak cerita pasal budak kecik ni...
Sebab budak kecik ni la my obsesi sekarang..hehe..
Bagi yang tak pernah follow my blog..
Just nak bagi simple briefing..
Alhamdulillah lebih kurang 2 bulan lepas kahwin, Allah kurniakan anugerah terindah ni dalam kehidupan kitorang..
18 April 2014 bermulalah episod baru kitorang sebagai umi dan papa..
Serius tak mudah nak adapt dengan title baru..kitorang belajar baaaaaanyakkkk benda melalui tasnim medina..
Sekarang budak kecik ni pun dah setahun 7 bulan...rasa macam sekejap sangat masa berlalu...


Lepas ni ayong share lagi banyak cerita pasal tasnim medina ye...hehe..

*sekarang masih lagi berbahagia dengan title mak anak satu...hehe..*

Post 173: Testing..testing..

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

😆
apa-apa kasi senyum manissss dulu..hehe..
Tengah mencari ayat...lamanya tinggal dunia blogging ni...rinduuuu..serius rindu...

Rumah baru pasang unifi..hehe..
Makanya insyaAllah lepas ni bolehlah kita reactivate...ada gak faedahnya kan..kalau tak,membazir je bayar bulan2..hehe..dulu lepas kahwin pakai mobile data je..limited..biasa la..laki bini baru nak hidup..kena bajet..ni dah stabil sikit bolehlah upgrade..hehe...

Baca balik post dulu-dulu...senyum sorang...nasib baik la tergerak hati masa nak kahwin dulu  buat blog..banyak kenangan pahit manis ada dalam ni..almaklum perempuan lepas bersalin kan banyak urat putus..banyak benda yg lost dari memori..serius tak tipu..selalu je rasa "eh..pernah ke buat macam ni?".." ada ke jadi macam tu? Tak ingat pun.." huhu..

sebab tu rasa macam nak reactivate balik..sebelum banyak lagi kenangan akan berlalu begitu saja..lagi-lagi kenangan tengok anak membesar..sangat-sangat berharga..nanti dah tua-tua boleh baca balik...kan best tu..ni tasnim dah setahun lebih...banyak benda dah terlepas..tapi takpe la..better late than never kan?hehe...

lagipun kat blog ni la best kalau nak meroyan kan..kalau kat fb, buat status taip panjang2 karang orang marah..buat semak newsfeed je katanya..hehe..so kat blog kita ni suka hati kita la..siapa suruh singgah kalau taknak baca..hehe..

Dengan ini..secara rasminya insyaAllah tuan tanah blog akan kembali..semoga semangat ini tak luntur dimamah masa..kalau dulu kita bride to be blogger, insyaAllah lepas ni kita akan jadi general blogger..sebab nak ikut suka hati kita la nak cerita pasal apa pun...doakan ye..😊😊😊

*banyak benda nak kena edit dalam blog ni..nanti i ols kasi wajah baru tacap2 sikit ye..ni pun update pakai phone je..bukan senang nak bukak laptop dengan kehadiran tasnim medina..karang tak pasal-pasal dia baring atas laptop..haha..*