❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 15, 2013

POST 162: Harap Maaf.........huhu....

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Tiba-tiba rasa tajuk tu macam menyedihkan sangat...huahuahua...
tapi memang sedih pun...untuk makluman tuan punya blog ni mengalami simptom tak mampu nak membaca dan mengarang di blog buat masa ini...tak tau la simptom pregnant jenis apa ni...
masa tengah taip ni pun tiba-tiba rasa meloya...padahal banyak nak story mory ni...huhu...
nak buek camno kan...layankan jela...sorry  ye....
doakan semoga semua dipermudahkan untuk kami...aamiin...
bye!