❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 10, 2013

POST 159: Baby Bump VS Lemak Bump???

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t


gambar sekadar hiasan tapi makan dalammmmm...
sebelum ni ayong memang jenis bambam, jadi tak kisah sgt pun..
plus sekarang boleh bangga bambam berisi...alhamdulillah..hehe..
perut memang macam nampak perubahan, tapi kadang-kadang confuse jugak baby bump ke lemak ni?
hahaha...awal sangat lagi kot nak berbaby bump kan???hehe...excited kemain ni....
apa pun, just berdoa semua baik-baik je dalam perut ni...tetiba teringin nak perut transparent nak tengok apa jadi kat dalam tu...hahaha...start dah mengarut...
ok la...takde apa pun nak story mory sangat, just nak bagitau kitorang alhamdulillah sihat-sihat setakat ni...minggu ni agak bertenaga sikit compared last two weeks...memang lembik tak terkata...makan je muntah..harap-harapnya morning sickness season tu memang betul-betul dah habis...huhu...
nantilah bila baby betul-betul dah stabil, ayong cerita pengalaman 1st trimester ayong ye...
boleh simpan buat kenangan untuk baby..hehe...